Els grans d’acampada i amb els més petits seguim fent el pallasso a la gimcana després de la fira del circ

Avui a les 9 els grans han agafat la motxilla i han començat a caminar per anar a acampar. Han anat en direcció a Santa Llúcia per anar-hi a dinar i fer-hi diferents activitats/jocs. Aproximadament, a les 6 arribaran a Sant Pol i allà plantaran les tendes i s’hauran d’espavilar per trobar el sopar. Demà, un cop desperts, desmuntaran la paradeta i tornaran al pavelló a la 1.

La resta de grups ens hem fet mitja hora de sessió de bàsquet. Després hem anat al passeig i ens hem ajuntat amb altres casals de la bisbal: Centre d’Esplai la Bisbal i el del Cor de Maria. Tots junts hem realitzat una gincama amb diferents proves, on els nens i nenes han pogut jugar i conèixer d’altres companys.
Un cop acabada la gimacana hem fet un partit de bàsquet amb els nens i nenes del Campus Casal. Hem fet 4 equips, 3 equips amb els nens i nenes barrejats i un quart amb els monitors, i al final hem acabat jugant tots contra tots.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: