Sessió de bàsquet i gincama de la terra

Tot i algunes baixes degudes a cremades de sol i de cansament de l’excursió d’ahir, hem fet el que hem pogut amb les sessions de bàsquet. Els grans (grup A i B) s’han ajuntat amb un sol grup a dalt el pavelló firal on s’han seguit treballant conceptes defensius explicats per en Lluís Feliu dimarts passat. S’han fet exercicis per treballar sobretot la línia de passada i que el defensor portés a l’atacant a la banda. Pel que fa amb els altres grups s’han seguit treballant aspectes de tècnica individual i s’ha seguit inculcant que per fer qualsevol cosa el més important és l’actitud, per tan, s’ha de donar al màxim a cada acció.

Després d’esmorzar hem iniciat la gincama de la terra. Els nens i nenes separats per grups, havien de realitzar proves com; cursa de sacs ( tots dins un sac ), estirar la corda, menjar una galeta sense mans, tir de la síndria, titits, llançament de pinyol d’oliva…

Un cop sortits de la dutxa hem repartit un paper, recordant que els grans ( grup A i B) marxen d’acampada dilluns 16 i dimarts 17. També hem repartit un altre paper informant que la setmana que ve hi ha canvis d’horari de dilluns 16 a divendres 20.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: