Excursió a la platja de Castell

De bon matí hem pujat a l’autocar per anar tots junts cap a la platja de Castell. Un cop arribats allà, els grans (grups A i B) han anat a fer un caminada pels camins de ronda per visitar diferents cales (una de les que s’ha visitat era Cala Estreta) i els petits s’han quedat a la platja de Castell fent diversos jocs com ara futbol, voleibol, “ultimate” (frisbi) i activitats a l’aigua.

A la una ens tornàvem a torbar tots per dinar a una arbreda del costat de la platja.

A la tarda, ens hem tornat a remullar i s’ha iniciat el concurs de castells de sorra.

Des de l’equip de monitors i monitores esperem que no hi hagin hagut gaires socarrimades de pell i veure’ns demà entre les 8:30 i les 9:00 al pavelló per poder fer una bona sessió de bàsquet i passar-nos-ho molt bé amb la gincama.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: