Avui el premi era DEFENSAR!

Avui dimarts, els nens dels grups A i B han pogut gaudir d’una sessió d’entrenament d’en Lluís Feliu, actual director tècnic del Club i persona amb molts anys de bàsquet a la seva esquena.

La sessió de bàsquet ha servit per millorar els conceptes defensius quan l’atacant té la pilota i quan no. En Lluís ha intentat inculcar als nens que la defensa és més important que l’atac. Durant l’hora i mitja d’entrenament ha insistit molt en la importància de tancar la línia de passada. També ha remarcat que tot defensor havia de portar el seu atacant a una banda, ja que d’allà és més difícil anotar. En tota la sessió ha premiat la defensa, ja que creu que s’ataca per poder tornar a defensar, i no al contrari, com molts jugadors pensen. Aquests conceptes, els monitors els aniran treballant amb el seu grup durant les següents sessions per mirar d’aconseguir assolir-los millor.

La resta de grups han fet la seva sessió corresponent.

Després d’esmorzar, el grup A a primera hora i el grup C a segona hora, ha fet jocs populars com curses de sacs i futbol xinès, un joc que molts no havien fet mai i que els ha agradat molt.
A esports individuals tocava, a primera hora el grup B i a segona el grup A, entrar en contacte amb el tennis. Han començat fent una lligueta entre ells de 2×2, i han acabat amb un concurs de “twoball” fent punteria a uns cercles situats a l’altre costat de pista.
A concursos, als grups C i D a primera hora i al grup B a segona, han fet diferents circuits d’habilitats cronometrats per mirar qui l’aconseguia fer amb menys temps.
Avui només tocava fer tallers als del grup E, que han acabat de pintar les màscares que havien fet la setmana passada. Són els mes petits, però n’han fet de molt maques. També cal dir que, alguns nens i nenes, han acabat amb les mans i la cara més pintades que la pròpia màscara!
Esports d’equip, que ho han fet els grups D i E a segona hora, s’han separat en 4 equips i han practicat les nocions bàsiques del voleibol. Al principi els hi ha costat una mica, però durant el transcurs de l’hora s’han anat engrescant i han acabat fent partidets entre els diferents equips. Així han començat a practicar un dels possibles jocs que faran el dijous a l’excursió.

A l’hora de marxar s’ha repartit el paper informatiu de l’excursió de dijous a la platja de Castell.

RECORDEM QUE DEMÀ DE 9 A 11 TOCA PISCINA ens trobem directament a la Piscina Municipal per poder banyar-nos dues hores. Després toca seguir amb l’emocionant lligueta 3×3 entre els nens i nenes del Campus Casal.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: