Un cop agafat el ritme, la segona setmana comença amb bàsquet, màscares i voleibol.

Engeguem la segona setmana d’entrenaments perfilant conceptes de 2×2 treballats la setmana anterior amb el grup A i B. Els grups C,D i E continuen millorant la seva tècnica individual tot treballant el tir i 1×1.

Desprès d’esmorzar, mentre uns acabaven de pintar les mascares fetes la setmana passada, els altres  iniciaven la sessió d’esports d’equip  jugant a voleibol.

Recordem que demà dimarts, els grups A i B tindran l’entrenador Lluís Feliu que els dirigirà la sessió de bàsquet. En Lluís és l’actual director tècnic del Club, a més a més també és professor d’educació física i entrenador superior de basquetbol. Segur que ens espera una bona hora i mitja de bàsquet on jugadors i monitors aprendran molt.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: