Sessió de bàsquet i GINCAMA FOTOGRÀFICA!

A la primera hora i mitja tocava sessió de bàsquet. El grup A i B s’han ajuntat al Pavelló Firal per seguir treballant els conceptes esmentats per en Joan Ferrer el dimarts. Els altres grups han seguit millorant el seu nivell de bàsquet al Pavelló d’Espots amb normalitat.

Després d’esmorzar ha tocat fer gincama, més concretament, gincama fotogràfica. Aquesta consistia en moure’ns per mig del mercat i els grups de gincama anaven acompanyats d’un monitor amb una càmera o mòbil. Al començament es repartia un paper amb 25 llocs o proves on els nens i nenes s’havien de fer una fotografia o vídeo. En aquest paper hi havia proves tant divertides com: fer una declaració d’amor a dalt el pont vell, fer cantar l’himne del bisbal Bàsquet a 3 persones que no fossin del Club, fer-se una fotografia amb algú que portes una samarreta de la Festa Major de La Bisbal… Per acabar quan hem arribat al pavelló hem fet un “K.O.” gegant amb tots els nens i nenes del Campus Casal.

Avui deixem enrere la primera setmana del Campus Casal del Bisbal Bàsquet. La setmana que ve segur que serà igual de divertida que aquesta: Dimarts vindrà en Jordi Ferrer (Capità del sènior masculí del Club en anys anteriors) a fer un entrenament al nens i nenes del grup A i B, dijous excursió a la Platja Castell i divendres una gincama tan o més divertida que la d’avui.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: