Excursió sorpresa amb el tren de “San Fernando” a Casavells!

Com ja estava planejat, la primera sortida que fèiem era amb el tren de “San Fernando” (un rato a peu i un rato andando) fins a un lloc on, teòricament, els nens i nenes no sabien on era.

Aquest any l’equip de monitors vam pensar que per fer el viatge d’anada una mica més divertit, separaríem els nens i nenes amb 4 grups (dos de grans i dos de petits) i els faríem passar per rutes una mica diferents i adaptades a les seves edats. Per saber la ruta havien d’anar seguint un seguit d’indicacions que els portarien a unes probes i un cop superades, obtindrien més ítems per seguir avançant i arribar a Casavells.

Per començar, a les 9 hem fet un joc per separar els equips ja preestablerts. Un Cada cop que s formava un equip, se’ls donava la samarreta del campus casal i les primeres indicacions per saber cap on havien de començar a caminar per torbar la primera prova i superar-la amb èxit.

Un cop arribats tots els grups a la pista de Casavells (aproximadament a les 12:00) els nens han tingut una petita estona de temps lliure i després ens hem posat a jugar tots junts a “pitxi-peu”.

Després de dinar, ha arribat el moment més esperat per la majoria de nens i nenes, tocava jugar a “ZORROS, GALLINAS I VÍVORAS”. La pista s’ha convertit en un joc d’atrapar esbojarrat on (tot i que no hauria de ser així) l’equip més legal acabava perdent. Un cop acabat el joc estrella de l’excursió (que ha durat aproximadament una hora i mitja) hem fet un parell de balls per riure una mica més i començar a desfilar cap a La Bisbal.

Cansats, esgotats, morts del cansament… hem aconseguit arribar a les 17:00 (tal i com havíem acordat) al pavelló.

Ara toca una tarda de “relax” per poder arribar demà al pavelló amb molta energia i poder fer una bona sessió de bàsquet i una bona gincama.

Avui hem donat les samarretes a tots els nens i nenes!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: