RESUM REUNIÓ DE CLUB I IMPRESOS PER A LA INSCRIPCIÓ

El passat divendres, 29 de juny, al Mundial, es va celebrar la Reunió General del CE Bisbal Bàsquet.

En aquesta reunió, la Junta Directiva del club va fer balanç de la temporada 2011-12 i va presentar les principals novetats i modificacions per la propera temporada.

Imatge de la reunió del CE Bisbal Bàsquet del passat divendres

Aquí hi trobareu, en format Presentació de Powerpoint, el resum i allò més destacat de la reunió. A tots els membres del club, jugadors, entrenadors, pares i mares que no vau poder assistir-hi, us preguem que hi doneu un cop d’ull, per tal d’estar ben informats de la dinàmica i fincionament del CE Bisbal Bàsquet. Hi podreu trobar un resum del més destacat, horaris, quotes, objectius per la temporada,…

Clique damunt la imatge per accedir a la presentació

En acabar la reunió, el club va homenatjar a Rosa Ragolta, que al llarg de les últimes temporades havia ocupat el càrrec de tresorera del club i havia fet d’enllaç entre les famílies i la Junta Directiva. Rosa Ragolta, carismàtica, assenyada, intel·ligent, pragmàtica i resolutiva ha col·laborat de forma extraordinària al creixement progressiu de la nostra entitat al llarg dels darrers anys.

Sota de la presentació hi trobareu els enllaços per descarregar la documentació necessària per fer la inscripció per la propera temporada.

També a la pestanya lateral pengem les quotes i modalitats de pagament per la temporada 2012-2013. Tal com es va informar a la reunió, el preu de les quotes es mantindrà una temporada més.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA TEMPORADA 2012-23

FULL D’INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2012-2013
CERTIFICAT MÈDIC
SOL·LICITUD LLICÈNCIA 2012-2013 

Leave a Reply

%d bloggers like this: