REUNIÓ INFORMATIVA DE CLUB DIVENDRES 29 DE JUNY AL MUNDIAL

El proper divendres 29 de juny a les 20:00 h. del vespre a la sala d’actes El Mundial, tindrà lloc la reunió informativa de club. Com cada any, els membres de la junta directiva informaran sobre les diferents àrees: esportiva, econòmica, institucional i social. Es farà una avaluació dels objectius que el club es va marcar per aquesta temporada que conclou. Des de l’àrea esportiva, el director esportiu Lluís Feliu farà una valoració global per etapes i el treball realitzat durant la temporada. El president del club Joan Ferrer oferirà el seu informe anual sobre l’actualitat del club.

També informarem de les novetats per a la propera temporada 2012/13: documentació, horaris d’entraments, confecció d’equips per edats i categories, entrenadors/es assignats als equips, etc…

Degut a la importància d’aquesta reunió i de la informació que farem arribar a les famílies i jugadors del club, demanem la màxima assistència a totes les persones interessades perquè tothom pugui estar ben informat.

Imatge de la reunió informativa de l’any passat al Mundial

Leave a Reply

%d bloggers like this: