Dissabte 23 de juny Final Campionat de Catalunya sots-25 a La Bisbal d’Empordà

Aquest dissabte 23 de juny a les 12:30 h. el Pavelló Vell de La Bisbal d’Empordà, acollirà la Final del Campionat de Catalunya Sènior B (sots-25) que enfrontarà als equips Sol-Gironès Bisbal Bàsquet i el CB Cabrera (Cabrera de Mar).

Després de la suspensió de la Fase Final del Campionat de Catalunya la passada setmana, aquest dissabte tots dos equips (campions de les seves respectives lligues) tindran la oportunitat de proclamar-se Campions de Catalunya.

Per al CE Bisbal Bàsquet, aquesta final suposa la cloenda a una temporada històrica en quant a resultats esportius. El club bisbalenc ha aconseguit 3 lligues (sots-21, sots-25 i sènior femení amb ascens inclòs) i el Campionat de Catalunya sots-21 del passat diumenge 17 de juny a Lleida.

Com a seu organitzadora del Campionat Català, aquest esdeveniment esportiu comptarà amb la presència de la regidora d’esports de La Bisbal d’Empordà Eva Bassó, que juntament amb els representats federatius seran els encarregats de lliurar els trofeus als equips.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: