El sots-21 disputarà diumenge vinent la Fase Final del Campionat de Catalunya

El proper diumenge 17 de juny es celebraràla FaseFinaldel Campionat de Catalunya Sots-21 nivell A1. Els equips participants són: CE Sant Nicolau (Sabadell), CB Secà Àmbit (Lleida), CB Morell (Tarragona) i CE Bisbal Bàsquet . Cada un d’aquests equips ha quedat com a primer classificat del Campionat Provincial i per tant han obtingut el bitllet per participar ala FaseFinalque es disputarà a Lleida.

QUADRE DE PARTITS:

1a Eliminatòria: Semifinals

A) 11:00 h. C.E. Sant Nicolau – CB Seca Ambit

B) 12:30 h. CE Sol-Gironès Bisbal Bàsquet – CB Morell

2a Eliminatòria: Final

C) Guanyador partit A vs. Guanyador partit B

Equips Fase Final Campionat de Catalunya sots-21 nivell A1

L’OLIMPICS DE LLEIDA SEU DELS CAMPIONATS

El poliesportiu Olímpics de Lleida, molt reivindicat pels veïns i entitats esportives dels barris Balàfia i Secà de Sant Pere, serà la seu organitzadora dels Campionats de Catalunya sots-21 nivell A1.

Després de més de vint anys de reivindicacions i sol·licituds formals per part de les respectives entitats i veïns de les dues localitats, l’alcalde Àngel Ros inaugurava el 20 de març de 2011 el Nou Pavelló Olímpics de Lleida. Amb aquestes instal·lacions la ciutat guanya un nou equipament esportiu i cobreix una necessitat d’aquests dos barris que es troben en un fort creixement.

El nom del pavelló ret homenatge als grans esportistes de Lleida, “referència per a molts nens i nenes que practiquen esport”. Lleida ha tingut diversos esportistes olímpics que, mereixien que se’ls dediqués un complex esportiu com aquest.

Imatge del Poliesportiu Olímpics de Lleida

 DESPLAÇAMENT DE L’EQUIP, FAMILIARS i AFECCIONATS

El club està treballant per organitzar un bus que sortiria de La Bisbal el mateix diumenge.

L’equip i tècnics viatjaran dissabte i faran nit a Lleida, d’aquesta manera es garanteix un bon descans pels jugadors per fer front a una fase final que es preveu molt intensa.

Leave a Reply

%d bloggers like this: