El sots-25 supera els vuitens de final i el proper rival serà el CE Maristes Sants a quarts

Dissabte passat , l’equip sots-25 va superar l’eliminatòria de vuitens de final de la Fase Final del Campionat de Catalunya derrotant al A.D.E. Fuster amb un resultat final de110 a 64. Els bisbalencs entrenats per Joan Ferrer i Paco López, van donar una lliçó de bon bàsquet i els afeccionats que van acudir al pavelló vell de La Bisbal van poder gaudir d’allò més davant el recital bisbalenc.

L’equip en general va respondre amb un nivell més que òptim, mostrant uns arguments basquetbolístics infinitament superiors a l’equip rival. A nivell ofensiu, es podria dir que millor no es podia fer. Els bisbalencs es van mostrar molt encertats i amb uns percentatges altíssims en tir. Destacar també el dinamisme i frescor d’idees en la pressa de decisions, fet que provocaria un joc molt vistós, alegre i fins i tot en certs moments espectacular.

CE Maristes Sants – Les Corts rival a quarts de final el proper cap de setmana

Aquest proper cap de setmana doble partit d’anada i tornada en l’eliminatòria de quarts de final. El rival serà el CE Maristes Sants – Les Corts. El partit d’anada es jugarà dissabte 9 de juny a les 17:30 h. a la pista dels barcelonins i l’eliminatòria es resoldrà al dia següent, diumenge 10 de juny a les 18:00 h. al pavelló vell de La Bisbal.

Plantilla actual 2011-12 del sènior sots-25 Maristes Sants-Les Corts
Plantilla actual 2011-12 del sènior sots-25 Maristes Sants-Les Corts

Si els bisbalencs aconsegueixen passar els quarts de final, tindran el bitllet per a la final a quatre del Campionat de Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 16 i 17 de juny.

El club fa una crida a tots aquells afeccionats i simpatitzants del CE Bisbal Bàsquet perquè vinguin a donar suport a l’equip i entre tots emplenem el pavelló.

Leave a Reply

%d bloggers like this: