Dissabte 2 de juny: Tornada quarts de final Fase Final Campionat de Catalunya

Aquest dissabte 2 de juny a les 17:30 h. al Pavelló Vell de La Bisbal d’Empordà, es disputarà el partit de tornada dels vuitens de final del la Fase Final del Campionat de Catalunya Sènior (sots-25) entre els equips Sol-Gironès Bisbal Bàsquet vs. A.D.E. Fuster de Santa Coloma de Gramanet.

L’equip entrenat per Paco López i Joan Ferrer, parteix amb l’avantatge de 9 punts d’average al seu favor. El passat diumenge 27 de maig es va disputar el partit d’anada que va estar marcat la igualtat dels dos conjunts.

Els de Santa Coloma de Gramanet no facilitaran les coses als bisbalencs que necessitaran el suport de la seva afició. Per tot això, el club fa una crida per  tothom que pugui vingui i animi a l’equip.

En cas de tirar endavant aquesta eliminatòria, els bisbalencs passarien als quarts de final el proper cap de setmana (anada i tornada el mateix cap de setmana). La Federació Catalanade Basquetbol ja  ha confirmat que la tornada seria el proper diumenge 6 de juny aLa Bisbal d’Empordà.

L’equip sots-25 després d’aconseguir el títol de lliga provincial.

Leave a Reply

%d bloggers like this: