BÀSQUET A LES ESCOLES TEMPORADA 2012/13

El CE Bisbal Bàsquet es marca com a objectiu principal per a la propera temporada, incrementar el número de jugadors/es a la base portant el bàsquet a les escoles com a activitat extra-escolar.

A QUI VA DESTINAT?

El club, amb la col·laboració de les AMPA de les escoles, ofereix l’activitat adreçada als nens i nenes de 1r fins a 4t de primària de les escoles Cor de Maria, Joan de Margarit i Mas Clarà. Tot i així, el club seguirà ofertant dimarts i dijous l’activitat pels equips escoleta (1r i 2n de primària) i pre-mini (3r i 4t de primària), com ha fet fins ara.

HORARIS

El bàsquet a les escoles s’ofereix els dilluns i dimecres de 16:45 h. a 18:15 h. a les escoles Joan de Margarit i Mas Clarà, i de 17:00 h. a 18:30 h. al Cor de Maria. D’aquesta manera el club amplia l’oferta a dos dies diferents dels que es fan al pavelló d’esports.

Leave a Reply

%d bloggers like this: