ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA 12a DIADA DE BÀSQUET BASE

El passat diumenge 27 de maig es va celebrar la 12a Diada de Bàsquet Base juntament amb la Cloenda de les lligues comarcals organitzades pel Consell Esportiu del Baix Empordà. Les entitats que van participar van ser: CB Calonge Sant Antoni, Vedruna Palamós, Vedruna Palafrugell, SEE AMPA Escola Vila-Romà, Escola Ruiz Giménez, La Salle Palamós, CB Torroella, Escola Pompeu Fabra, Escola Migdia i CE Bisbal Bàsquet. Entre equips masculins, mixtes i femenins sumaven un total de 27 equips participants.

Es va viure un gran ambient durant tota la jornada, ambientada amb música a l’exterior del pavelló, un parell d’inflables i un servei de bar ben organitzat pels pares i mares del CE Bisbal Bàsquet. En general es va viure tota una festassa de bàsquet base.

Fins a set pistes van funcionar simultàniament, tres al Pavelló Municipal i quatre a l’espai polivalent del Firal. Al final de la jornada, tots els equips van poder recollir el seu trofeu, diplomes i regals que van ser entregats pel President del Consell Esportiu i per la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà.

LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES BISBALENQUES TORNEN A QUEDAR EN EVIDÈNCIA UN ANY MÉS

El terra “nou” (no fa ni tres anys de la seva inauguració) del Pavelló Municipal d’Esports presentava un estat lamentable. Una zona de la pista “3” de mini-bàsquet, presentava un estat impracticable per a la bona pràctica esportiva. El terra podrit s’aixecava presentant diverses esquerdes i deixava entreveure el que pot arribar a ser un gran problema en un futur pròxim si no s’actua d’immediat. Molta gent es queixava de la poca ventilació i de l’excessiva calor dins el pavelló municipal. Pel que fa al polivalent del Firal, era un “voler i no poder”: poca seguretat, terra lliscant, manca d’espais pel públic assistent, esquerdes al terra, etc…

Tot i aquests entrebancs, el CE Bisbal Bàsquet segueix amb la seva lluita particular i si més no, fer notòria la seva total disconformitat a l’estat real de les instal·lacions esportives municipals deLa Bisbal d’Empordà.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: