Circular informativa nº11: FINALITZACIÓ ACTIVITAT i REUNIÓ INFORMATIVA DE CLUB

FINALITZACIÓ ACTIVITAT

Benvolgudes famílies,

Des del CE Bisbal Bàsquet us informem que l’activitat esportiva finalitzarà el divendres 15 de juny. Aquest any el club ha iniciat una jornada de portes obertes les tardes que les escoles fan jornada intensiva. Les sessions d’entrenament programades són els dies 12, 14, 19 i 21 de juny, de les 17:00 h. a les 18:30 h., al Pavelló Municipal d’Esports. Per tant, els jugadors/es del club fins a 4rt de primària també poden fer ús d’aquest servei tot i que l’activitat del club acabi el 15 de juny. 

REUNIÓ INFORMATIVA ANUAL DE CLUB

DIA: divendres 29 de juny.

HORA: 20:00 h. del vespre.

LLOC: Sala El Mundial.

Com cada any i coincidint amb la finalització de temporada, us convoquem a la reunió informativa de club on es farà una valoració global de la temporada 2011-12, assoliment d’objectius, nous horaris propera temporada, entrenadors/es dels equips, balanç econòmic, novetats, altra informació, etc… Per tot això demanem l’assistència de pares, mares o tutors/es dels jugadors/es del club per poder resoldre qualsevol dubte o consulta.
Leave a Reply

%d bloggers like this: