TRIPLET HISTÒRIC – ACONSEGUEIXEN LA PERMANÈNCIA A 2a CATALANA

El gran final de temporada i la victòria en l’últim partit els treu de la zona de promoció de descens

El primer equip masculí del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET aconsegueix el seu objectiu, la permanència a 2a Catalana, sortint de la zona de promoció de descens en unes últimes jornades emocionants.

Els bisbalencs, encadanant tres victòries seguides en els tres últims partits i el fet que els rivals que estaven empatats amb els bisbalencs en la desena posició, AECAM Malgrat i Vilablareix, perdessin el seu partit en l’última jornada, permet el miracle i certifiquen la permanència l’any del debut del jove equip a la categoria.

Jornada de “transistors”, móbils i whatsapp

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET s’imposava dissabte a la tarda, amb contundència, 49-98, a la pista del cuer, el Vilassar. Els bisbalencs havien d’esperar els altres resultats. El mateix dissabte el Malgrat perdia a la pista del Fontajau, però encara quedava per jugar un trascendental Llavaneres-Vilablareix diumenge a la tarda.

L’equip Sénior fa pinya en l’últim partit jugat a casa

En el partit de diumenge el Llavaneres, que jugava com a local, es salvava del descens directe i de passada premiava amb la permanència als de la Bisbal, imposant-se als gironins per 16 punts de diferència.

L’equip, pendent tota la tarda de missatges i trucades, esperava amb impacència el desenllaç final del partit. Al final, l’eufòria es desfermava i podien celebrar la tan ansiada permanència.

Triplet d’objectius aconseguit

Si en les últimes setmanes l’equip Sots-21 es proclamava Campió de Girona, el Sots-25 feia el mateix i assolia l’ascens a 3a Catalana, aquest objectiu, el més important, tanca el cercle a una temporada rodona per als equips de competició del Bisbal Bàsquet.

Aquesta setmana ja preparan els Campionats de Catalunya Sots-25 i Sots-21

Sense temps per a masses celebracions, els nois de Joan Ferrer, Paco López i Xevi Escatllar ja preparan les fases de Sots 25 del Campionat de Catalunya i la final a 4 de Sots-21, amb seus encara per a determinar.

L’únic que podrà gaudir d’unes merecudíssimes vacances serà l’únic jugador sénior del grup, Ignasi Sabater. El pívot de Verges ha contribuït amb la seva experiència a donar solidesa i maduresa al jove grup del club en l’any d’arribada a 2a Catalana. Ignasi Sabater es mostrava eufòric i feliç, conscient dels moments difícils que ha passat l’equip.

Leave a Reply

%d bloggers like this: