REUNIÓ PARES i MARES PER A LA ORGANITZACIÓ DE LA DIADA DE BÀSQUET BASE

Imatge de la passada edició de la Diada de Bàsquet Base a La Bisbal.
Imatge de la passada edició de la Diada de Bàsquet Base a La Bisbal.

El proper diumenge 27 de maig com cada temporada, el club celebrarà la tradicional Diada de Bàsquet Base. Enguany es preveu una participació de 23 equips provinents de diferents clubs i escoles del Baix Empordà. Per dur a terme una bona organització i poder donar un bon servei als assistents, el club convoca a tots els pares i mares que estiguin disposats a col·laborar en el servei de bar i altres tasques necessàries per a un bon funcionament de la Diada.

La reuinó es farà aquest dijous dia 17 de maig a les 20:00 h. del vespre a les oficines del club.I

Leave a Reply

%d bloggers like this: