DISSABTE 5 DE MAIG TARDA DE BÀSQUET VINE i ANIMA AL BISBAL BÀSQUET


Aquest dissabte a partir de les 16:00 h. el pavelló vell de La Bisbal acollirà tres partits de bàsquet. El primer el disputarà el sènior femení davant del CB Vilablareix. Aquest serà el quart partit de la temporada que disputaran els dos equips i aquesta vegada les noies necessitaran la victòria per certificar l’ascens de categoria i en cas de recuperar l’average de 6 punts tindrien opcions a lluitar pel campionat a la darrera jornada. Seguidament serà el torn del sènior masculí de 2a Catalana que està en plena lluita per mantenir la categoria. I ja per últim a les 19:00 h., el sots-25 masculí que ahir dimarts es va proclamar campió de lliga aconseguint l’ascens a 3a Catalana, jugarà davant del CE Onyar en un partit que es preveu molt vistós, ja que el partit de la primera volta disputat al pavelló de Palau-Sacosta va ser molt disputat i emocionant.

Esperem el suport del nostre públic i que vingui el màxim de gent possible per animar als nostres equips.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s