Article d’opinió: IMPORTANT VICTÒRIA QUE ELS ACOSTA A L’ASCENS

CB SANT GREGORI “B” 43 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 55

PARCIALS: (15-12) (20-24) – (34-39) (43-55)

TIRS LLIURES LOCALS: 20/33 (60,6 %)

TRIPLES: 1 C.Millet.

20 faltes, cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 12/28 (42,86%)

TRIPLES: 1  L.Torroella.

25 faltes, cap eliminada.

C.Ferrer (2), M.Sanjuan (16), M.Pigem, A.Aramburu (4) i M.Farrarons (4) – cinc inicial – A.Sierra (6), M.Adarnius (12), L.Torroella (6), L.Castelló, i C. Bustamante (1).

Dissabte el sènior femení aconseguia la tercera victòria d’aquesta fase d’ascens, a més aconseguia guanyar l’average amb el Sant Gregori després de guanyar l’anada i la tornada.

El partit va ser gairebé calcat al de l’anada a La Bisbal. Les bisbalenques semblava que dominaven el ritme del partit des de la defensa, però l’atac “intermitent” no deixava obrir cap escletxa a un marcador dominat per les mínimes diferències i amb un conjunt local que no va baixar el ritme en cap moment. A més, al primer quart es van fallar 7 tirs lliures que marcarien el preludi des de la línia de 4,70 al llarg del partit.

El segon quart va ser força semblant, les bisbalenques no tenien una bona dinàmica en atac. El fet de ser superiors en alçada, va donar segones opcions al conjunt bisbalenc sota el cèrcol. Novament els percentatges en tirs lliures eren excessivament dolents. Les locals anaven alternant defenses zonals, que dificultaven l’atac bisbalenc. Aquesta vegada el tir no va ser encertat i pràcticament només s’aconseguia anotar amb llançaments exteriors en alguna jugada aïllada d’estratègia. S’intentava buscar solucions intentant jugar per les interiors i en alguns moments va funcionar.

FARRARONS i ADARNIUS PROTAGONISTES DEL 3R QUART

El tàndem de les dues júniors va ajudar moltíssim a l’equip. Montse Farrarons molt activa en defensa, intimidava i aconseguia dominar el rebot donant opcions al contraatac. Al llarg de la setmana la jove jugadora havia completat notablement les sessions d’entrenament, tot i que la sort no la va acompanyar en quant a l’anotació. Pel que fa a Magalí Adarnius, sembla que torna als seus registres habituals: defensa anticipativa, lluita sota el cèrcol i bons percentatges anotadors. Amb aquesta millora en general les bisbalenques aconseguien un petit coixí de 5 punts que van saber gestionar.

Al darrer quart, el tècnic bisbalenc va demanar més intensitat i esforç a les seves jugadores. El Sant Gregori estava molt ficat a dins el partit i no es podia especular amb diferències tan mínimes. Sanjuan es va posar “el mono de feina” i va liderar novament l’equip, imprimint un alt ritme i aclarint l’atac bisbalenc que en molts moments va ser de qualitat. Les locals agafarien aire gràcies a la seva base, M.Garcia descosia la defensa bisbalenca amb les seves penetracions i va treure moltes faltes al conjunt bisbalenc. En menys de 3 minuts aconseguia anotar set punts consecutius que aproparia al seu equip fins a sis punts. Al darrer minut un triple de LídiaTorroella i dos contraatacs després de recuperació finalitzats per Sanjuan finiquitaven el partit a favor de les bisbalenques.

PROPER DISSABTE JORNADA CLAU AL PAVELLÓ DE LA BISBAL

El sènior femení jugarà per quarta vegada aquesta temporada contra l’únic equip que no ha pogut superar. Aconseguir una victòria suposaria l’ascens (un dels objectius marcats pel club). Però aquest equip té ganes de més i lluitarà per recuperar l’average intentant guanyar per més de 6 punts. D’aquesta manera l’equip bisbalenc tindria opcions de lluitar pel campionat a la pista del CB Sarrià de Ter “A” a la darrera jornada.

Esperem l’assistència d’un nombrós públic, en una tarda de bàsquet molt emocionant i completa amb el sènior femení (16h), sènior 2a Catalana lluitant per la permanència (17:30h) i un sots-25 (19h) que si demà dimarts guanya el seu partit a Calella haurà aconseguit l’ascens de categoria.

Leave a Reply

%d bloggers like this: