L’EQUIP SOTS-21 CAMPIÓ PROVINCIAL A FALTA DE DUES JORNADES

L’equip fent pinya després del partit

El Sots-21 es va proclamar dissabte campió de Girona derrotant al CE Joventut Celrà per 82-59, d’aquesta manera obté el campionat provincial nivell A1 a falta de d’una jornada. Cal dir que el passat divendres, l’equip sots-21 havia de disputar un partit clau ajornat davant el CB Vall d’en Bas. Aquest partit es preveia força complicat, ja que a la primera volta els de la Vall d’en Bas no van facilitar les coses als bisbalencs. A més, el mateix divendres el primer equip també jugava a casa i la convocatòria es va completar amb jugadors júniors, finalment es van dur la victòria per 58-62 fet que li dona més mèrit a l’èxit obtingut.

SOTS-21 COM A CATEGORIA FORMATIVA

Enguany el sots-21 ha estat dut de la mà de Joan Ferrer, Paco López i Xavier Escatllar que depenent dels calendaris i horaris dels sots-25 i sènior masculí, han hagut de compaginar-se la direcció de l’equip. Recordar, tal i com va explicar Lluís Feliu (Director Tècnic) a la reunió informativa del juny, que aquesta categoria es considera formativa per damunt de tot. En aquest sentit cal destacar, sobretot  a la fase regular, la participació i aportació de jugadors júniors i cadets, que han pogut disputar minuts i alhora jugar al costat de companys amb més bagatge i que en un futur pròxim compartiran noves experiències al mateix equip.

PARTICIPACIÓ ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

El sots-21 guanyador provincial, obté el premi a participar als propers Campionats de Catalunya. La Fase Final d’aquest Campionat, en el seu nivell A-1, es jugarà el dia 17 de juny en pista i horaris que designarà la Junta Directiva FCB. L’ordre de joc serà el següent:

1r BARCELONA 1r LLEIDA

1r GIRONA 1r TARRAGONA

L’Equip sots-21 Campions Provincials

Leave a Reply

%d bloggers like this: