Article d’opinió: La millor versió de l’equip arriba en el moment clau de la temporada

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 55 – CB SARRIÀ DE TER “A” 28

PARCIALS: (17-7) (38-11) – (45-23) (55-28)

TIRS LLIURES: 5/10 (50%)

TRIPLES: 4 L.Torroella 3 i M.Sanjuan 1.

17 faltes, cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 6/14 (42,86%)

TRIPLES: 2  Fuentes 1 i Amargant 1.

15 faltes, cap eliminada.

C.Ferrer (4), M.Sanjuan (11), M.Adarnius (4), A.Punset (14) i M.Pigem (2) – cinc inicial – A.Sierra (3), L.Torroella (9), L.Castelló (1), A.Gasull (5), M.Farrarons, M.Segura i C. Bustamante (2).

Partit més plàcid del que s’esperava en un principi, l’equip veterà de Sarrià de  Ter no va poder amb la intensitat bisbalenca de la primera part.

Sanjuan i Punset van donar un ritme altíssim al partit, fet que les visitants no van poder seguir. Aquest alt ritme, va estar acompanyat d’una gran efectivitat. D’alguna manera es podria dir que tot el que es llançava o es finalitzava, acabava pujant al marcador. A més, les bisbalenques es van mostrar molt sòlides en defensa i amb una defensa pressionant a tota la pista asfixiant que provocaria molts errors del conjunt visitant i diverses recuperacions.

Tot un recital ofensiu al 2n quart davant la defensa zonal visitant. Quan no es va poder córrer, les bisbalenques van triar bones opcions per atacar la defensa zonal. Destacar l’encert des de la línia de 6,25 de Lídia Torroella i remarcar l’actitud davant el rebot ofensiu, que donaria noves opcions. Un parcial de 20-0 donaria la màxima avantatge  (37-7) i el partit vist per sentencia.

Un moment del partit de dissabte

Amb una diferència de gairebé 30 punts intentar mantenir la mateixa intensitat que a la primera part i no relaxar-se en excés va ser complicat de mantenir. En aquest sentit el tècnic bisbalenc va provar d’utilitzar una defensa alternativa pensant en propers partits i així intentar que l’equip no desconnectés abans d’hora. Aquest cop l’encert de cares a cistella no era el mateix, en certa manera es triaven millors opcions en atac que a la primera part (sobretot en selecció de tir), però la pilota no volia entrar en les primeres accions de la represa. Això ho aprofitava el conjunt rival que, amb un parcial de 0-9 reduiria la diferència fins als 18 punts. Com a lectura general de la segona meitat l’equip va mostrar un bon joc, però en molts moments faltava més dinamisme en atac i més velocitat en la circulació de la pilota. Alhora cal ser més valentes davant de les defenses zonals (més comunicació entre les interiors) i no dependre tant dels percentatges de tirs de camp. Era important anotar per l’average amb els altres equips. A nivell defensiu cal destacar el bon paper de Montse Farrarons i Laia Castelló lluitant per les posicions interiors i impedint que arribessin pilotes a prop del cèrcol.

PARTIT TRAMPA A SANT GREGORI      

Dissabte vinent les noies jugaran a la pista del Sant Gregori a les 17:30 h. Aquest partit es presenta com una prova de foc per a les bisbalenques, ja que jugaran davant un equip molt jove i força intens i no val a badar. Per aquest partit hi hauran les baixes confirmades de Neus Lafont, Aina Gasull i Alba Punset.

Leave a Reply

%d bloggers like this: