Xerrada per entrenadors/es amb Carlos López Calbet al Local Social

El proper dijous 22 de març a les 20:00 h. al Local Social del Club, Carlos López Calbet oferirà una xerrada als entrenadors del Bisbal Bàsquet sota el títol: “Conceptes per a la millora de la tècnica individual”. Llibre de Carlos López Calbet

Carlos López, professor d’Educació Física i entrenador Superior de Basquetbol ha col·laborat en diversos clínics, xerrades i publicacions on d’estaca el seu llibre “Iniciación al baloncesto, consideraciones para una enseñanza eficaz” editorial Inde.

Aquesta darrera publicació ha rebut bones crítiques, on l’autor reflexiona què ensenyar i com ensenyar-ho. Dues-centes  pàgines on s’aclareixen les teories actuals sobre l’ensenyament del bàsquet de base, comparant-les amb les anteriors o clàssiques i analitzant les característiques del joc utilitzant els dos models dominants: per un costat el més propi de l’àmbit educatiu amb una altre model més tècnic o tradicional (propi del model competitiu o federat).

Els entrenadors/es del club podran intercanviar o contrastar opinions i resoldre dubtes davant del ponent.

Leave a Reply

%d bloggers like this: