Article d’opinió:”Es despedeixen de la 1a fase amb molt bones sensacions”

BC MAÇANET 27 -SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 42

PARCIALS: (8-9) (11-22) – (22-28) (27-42)

TIRS LLIURES: 8/16 (50%)

TRIPLES: 1 Rueda.

19 faltes, cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 10/20 (50%)

TRIPLES: 3  A.Sierra (2) i A.Punset.

22 faltes,  cap eliminada.

N.Lafont (4), A.Sierra (7), A.Punset (10), M.Sanjuan (7) i M.Adarnius (8) – cinc inicial – M.Pigem (6), A.Aramburu, L.Torroella, A.Gasull, C.Bustamante , L.Castelló i M.Farrarons (2).

Els sènior femení enllestia dissabte el darrer partit de la 1a fase davant del tercer classificat BC Maçanet. El fet de tenir el 2n lloc assegurat donava una certa tranquil·litat a les bisbalenques.

D’inici el partit va ser molt igualat i amb un ritme bastant alt, les bisbalenques semblaven dominar el joc però desaprofitaven diverses situacions còmodes. A més es va errar molt en els tirs lliures 1/5 que podria haver donat més avantatge al marcador.

GRAN 2n QUART EN LA CONSTRUCCIÓ DEL JOC  

Feia temps que no es veia un joc tant dinàmic i amb tant bon criteri com el que es va poder  veure durant el 2n quart. A partir d’una bona defensa, les bisbalenques van practicar un joc ofensiu més incisiu i versàtil de cares a cistella. Es respectaven les normes establertes i amb un bon ritme i aprofitament de l’ocupació d’espais, s’obria un parcial de (0-9) establint la màxima diferència fins el moment 9-22. Cal destacar el gran treball de Neus Lafont llegint i ordenant el joc  i treballant per les seves companyes.

Durant el 3r quart es van patir moments on les bisbalenques van badar, això ho va aprofitar el conjunt local que s’aproparia fins a 5 punts. Es van cometre errors defensius, sobretot en la defensa dels blocs on va faltar més intensitat. Un dels fets més positius va ser que tot i adormir-se durant uns minuts, les bisbalenques es van saber refer i en cap moment es va patir un nerviosisme generalitzat en errades o precipitacions com en altres ocasions. Es van poder veure accions ofensives molt ben treballades , tot i que algunes sense materialitzar-se per falta d’una bona definició. Es dominava el control i ritme del partit i això cal destacar-ho.

ATROPELLEN EL RIVAL AL DARRRER QUART

Molt bona imatge la dels darrers deu minuts, on les bisbalenques van mostrar un caràcter guanyador i poc conformista. Les bisbalenques volien més, es va dominar el rebot i s’aplicaven defenses anticipatives  amb molta intensitat, aquí Montse Farrarons va estar “enorme” anul·lant a les seves interiors. En atac, el ritme era alt a partir del domini del rebot i el conjunt local no podia seguir el ritme que marcaven les bisbalenques.

Molt bones sensacions la del sènior femení, que acaba aquesta primera fase de la millor manera possible amb molt bon treball durant les darreres setmanes i amb la confiança necessària per intentar fer un bon paper a la fase final que començarà el 31 de març.

Leave a Reply

%d bloggers like this: