Article d’opinió: RESOLEN AMB MOLTA SUPERIORITAT

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 82 AT CB FONTCOBERTA 37

PARCIALS: (22-6) (32-17) – (60-29) (82-37)

TIRS LLIURES: 9/18 (50%)

TRIPLES: 5 Sierra (2), A.Punset, L.Torroella i C.Bustamante.

13 faltes, cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 7/13 (53,85%)

 TRIPLES: 6 Bosch (4) i Palmada (2).

19 faltes, eliminada Palmada.

N.Lafont (2), A.Sierra (12), A.Punset (13), M.Sanjuan (16) i M.Adarnius – cinc inicial – M.Pigem (5), A.Aramburu (10), M.Segura (7), L.Torroella (7), A.Gasull (7) i Bustamante (3).

Les bisbalenques van resoldre per la via ràpida davant d’un equip que no va posar cap tipus de dificultat en cap moment del partit.

Les locals sortien amb intensitat i ganes de fer un bon paper, dos triples gairebé consecutius donaven molta confiança a l’equip. Les consignes eren clares, intentar dominar el partit des de la defensa i a partir d’aquí construir un joc dinàmic, precís i resolutiu de cares a cistella. En alguns moments es va aconseguir, però moltes vegades faltava més tensió, rapidesa i sobretot agressivitat i valentia per penetrar la defensa.

L’equip es va mostrar molt confiat en el tir, se’ns dubte l’aspecte més positiu del partit va ser la recuperació dels percentatges reals. Un altre aspecte a destacar, és que les noies van treballar els quaranta minuts tot i tenir el partit resolt a la primera part. En altres ocasions l’equip havia “desconnectat” abans d’hora i això cal destacar-ho com quelcom més que positiu!

ASPECTES MILLORABLES

Tot i la gran diferència que reflexa el resultat del partit, sempre hi han aspectes a millorar. En aquest sentit les bisbalenques estant treballant noves situacions defensives que en certa manera comencen a assimilar, però encara lluny del resultat desitjat. Les ajudes defensives moltes vegades quedaven en evidència, també costava arribar als tirs llunyans de l’equip rival. Bosch va anotar 4 triples sense que cap jugadora arribés a puntejar-li el tir, en aquests moments és quan es notava la “falta de cames” de les bisbalenques. Es va abusar en excés del bot i cal una millora del treball en el bloc indirecte.

Si abans parlàvem de la millora en els percentatges de tirs de camp, l’equip encara es troba “encallat” des de la línia de 4,60. Fins a vuit jugadores van disposar de tirs lliures, només N.Lafont 2/2 i M.Segura 1/1 assegurarien els llançaments. Les altres sis jugadores van errar alguns dels seus llançaments. No val a badar, i cal millorar aquests percentatges.

ÚLTIMES DUES JORNADES CLAUS

Diumenge vinent les bisbalenques visitaran la pista del 4t classificat l’Unió Uni (16:00 h. pavelló Maristes) que a la primera volta, va plantar cara amb un partit molt igualat a La Bisbal.S’haurà d’intentar assegurar la victòria, ja que en cas contrari només valdria guanyar el partit de  l’ultima jornada a la complicada pista del Maçanet.

La confiança en les jugadores és total i l’equip està en dinàmica positiva. Personalment crec que jugar aquests dos partits amb “pressió” ens ha de fer molt més fortes com a conjunt. Les noies estan més que capacitades per tirar-ho endavant i això serà el que farem… a jugar i gaudir-ho!

Leave a Reply

%d bloggers like this: