El Sol Gironès rebrà dissabte un Mataró en dinàmica positiva

DISSABTE A LES 17:30H PARTIT CLAU PER LA PERMANÈNCIA

El Sénior Masculí del Sol Gironès Bisbal Bàsquet rebrà dissabte, a les 17:30h, al Pavelló Vell, un Mataró “B” que ve de guanyar en les dues últimes jornades. Els mataronins, que practiquen un joc ràpid i alegre i una defensa m0lt intensa i agressiva han aconseguit guanyar al CESET a domicili i tumbar de 16 punts al Farners. Amb aquestes victòries a dos equips de la zona mitja de la taula, el Grupo Marthe Mataró presenta la seva candidatura a sortir de la zona perillosa de la classificació.

Per altra banda, els bisbalencs, que van ajornar el partit de la setmana passada, han perdut en les dues últimes jornades, davant del Valldemia i de l’Escala, la qual cosa els ha fet caure altra vegada en promoció de descens.

El duel es preveu interessantíssim, i és que el partit de la primera volta es va resoldre per la mínima a favor dels empordanesos (66-67). Aquest fet, farà que a part de la victòria es jugui un doble partit per guanyar l’average, que pot ser clau pel desenllaç de la temporada.

Els bisbalencs esperen donar la seva millor versió com a locals i que, amb el suport del públic, aconseguir un bon resultat i una millora en el seu joc, especialment el defensiu que juntament amb el control del rebot passen a ser les grans claus del matx.

Això, i la recuperació anímica i anotadora d’homes vitals, com Xató, Soler, Mitjà i Castelló des de l’exterior i Ignasi Sabater i Eudald des de la pintura permetin agafar una bona dinàmica de joc col·lectiu.

Leave a Reply

%d bloggers like this: