Article d’opinió: VICTÒRIA MOLT CÒMODE

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 51 – CB SANTJOANENC “B” 23

 PARCIALS: (12-4) (30-8) – (39-19) (51-23)

TIRS LLIURES: 15/24 (60%)

TRIPLES: 3 A.Punset, L.Torroella i C.Bustamante

13 faltes cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 4/10 (40 %)

TRIPLES: 4 Grabulosa (3) i Tores 1.

20 faltes, eliminades Rifa i Sala.

 A.Punset(9), M.Adarnius (3), C.Bustamante (7),M.Pigem (4) i L.Torroella (4) – cinc inicial – M.Segura (12), C.Ferrer (3), N.Lafont , L.Castelló (6), A.Gasull, A.Sierra i N.Tubella.

Poc bàsquet es va veure dissabte al pavelló vell de La Bisbal, les noies del primer equip s’emblava que només pensaven en el partit de diumenge amb el Vilablareix i encara s’havia de jugar davant del CB Garrotxa-Santjoanenc “B” que venien sense entrenador.

En general va ser un partit molt apàtic i poc distret. Les visitants van estar utilitzant diferents defenses zonals i les bisbalenques que ràpidament marxarien al marcador s’acomodaven amb excés.

Durant el darrer quart les visitants endurien el joc i entrarien en bonus ràpidament. Els darrers minuts es van fer eterns des de la línia de 4,60.

NÚRIA TUBELLA i MARIA SEGURA COMPLETEN LA CONVOCATÒRIA   

Les dues joves júniors cobririen la rotació de Sanjuan i Aramburu, donant així oportunitat a aquestes joves jugadores. De fet Tubella va participar a tots els entrenaments de Nadal (cosa que altres sèniors no van fer) i el premi era just del tot. Pel que fa a Segura, va tenir una actuació destacada anotant dotze punts i mica en mica anirà entrant en dinàmica de primer equip.

Leave a Reply

%d bloggers like this: