Partit per oblidar

VALLDEMIA MATARÓ 66 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 44

VALLDEMIA MATARÓ: Gómez (9), Ros (8), Estruch (2), Vázquez (6), Homs (14) –cinc–; Idicibar (3), Puevo (8), Mata, Farré (6), D. Gómez (2).

6 triples: 2 Gómez, 2 Ros, 1 Idicibar i Vázquez.

12/23 tirs lliures.

17 faltes.

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (2), BasSa (7), Mitjà (10), EudalD (3), Sabater –cinc–; Soler (5), Castelló (13), Xifre, Oliva (4).

8 triples: 3 Mitjà, 3 Castelló, 1 Soler i Basa.

6/15 tirs lliures.

17 faltes. 

PARCIALS: 19-7, 17-11, 16-18, 14-8. 

Partit molt fluix i pobre el que va realitzar els bisbalencs el passat dissabte a la pista del Valldemia de Mataró.

Encomanats per l’ambient gèlid del cap de setmana, els empordanesos van començar molt freds el matx, amb molt poca efectivitat de cara a l’anella i permetent que els locals, que sense fer un gran joc aconseguissin els primers avantatges en el marcador.

PRIMERA MEITAT AMB NOMÉS 18 PUNTS ANOTATS

En els primers vint minuts de joc, els bisbalencs estaven negats de cara a l’anella. La mala selecció de llançament, la poca efectivitat des de la pintura i també des de l’exterior va desdibuixar l’equip. Ni l’intent de canviar els llançaments per penetracions va fructificar i és que jugadors normalment molt resolutius en l’1×1, es mostraven dissabte molt incòmodes i inoperants.

El pèssim bagatge ofensiu s’hi afegia la dificultat per aturar el local Homs, un jugador de molta qualitat, que permetria als locals anar adquirint marge de maniobra. Al descans, els locals ja dominaven de 18 punts, això sí, doblant als bisbalencs.

TÍMIDA REACCIÓ AL 3r QUART

A través d’una defensa pressionant els bisbalencs recuperaven algunes pilotes i retallaven mínimament l’avantatge. Dues accions consecutives, una d’Eudald sota l’anella i dos tirs lliures, que no van entrar van acabar de dinamitar la confiança dels blanc-roigs-negres. Tot i això els visitants aconseguirien imposar-se en aquest parcial, en l’únic que tindrien una anotació “habitual”.

Però en el tram final del partit els de la Bisbal no van poder trencar la dinàmica de domini dels mataronins, i en els primers minuts de l’últim quart, van donar una trista imatge. Ineficaços i anàrquics semblaven esperar que la fi del partit arribés com més aviat millor. Tot i això, als últims tres minuts els bisbalencs van treure un punt d’orgull, i van millorar bastant, tot i que ja seria molt tard per tenir cap mena de possibilitat d’entrar al partit.

EL DERBI EMPORDANÈS LA MILLOR MANERA D’OBLIDAR EL PARTIT

El derbi empordanès de l categoria, que enfrontarà el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET amb el CB L’ESCALA, dissabte a les 17:30h, és sens dubte, la millor manera que l’equip oblidi ràpidament aquest matx i es torni a centrar en els nous reptes. En els dos precedents de la temporada els escalencs han aconseguit, sempre, imposar-se als bisbalencs. En el partit de la 1a volta, els de l’Escala es van imposar per 20 punts de diferència i en el partit per el 3r i 4t lloc del Memorial Jordi Sabater ho van fer guanyant de 2 després de dues pròrrogues. L’Escala és ara mateix en les posicions capdaventeres de la classificació, i amb un equip tant físic plantegen segurament un dels millors partits que es poden veure al Pavelló Vell.

Leave a Reply

%d bloggers like this: