Article d’opinió: EL PAVELLÓ VELL CONTINUA SENT UN FORTÍ

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 66 – FD CASSANENC 24

PARCIALS: (16-2) (37-12) – (50-18) (66-24)

TIRS LLIURES: 11/24 (45,83%)

TRIPLES: 3 M.Sajuan, L.Torroella i A.Sierra.

TIRS LLIURES VISITANTS: 3/12 (25%)

TRIPLES: 1 Betroz.

M.Sanjuan(8), A.Punset(7), C.Ferrer(4), M.Adarnius (9) i A.Aramburu (6)– cinc inicial – A.Sierra (22), M.Pigem, L.Castelló (2),N.Lafont(2), C.Bustamante (3), L.Torroella (3) i A.Gasull.

Victòria plàcida del sènior femení davant del FD Cassanenc. Les bisbalenques van ser molt superiors al rival i sumaven una nova victòria al pavelló vell deLa Bisbal, conservant així la seva imbatibilitat com a locals.

L’equip recuperava a Alba Punset, que va poder completar totes les sessions d’entrenament al llarg de la setmana. Com li passa al Barça amb el seu gran capità Carles Puyol, el sènior femení del Bisbal Bàsquet mostra la seva millor versió quan disposa de la seva capitana que és una líder nata i fa que l’equip es mostri molt més sòlid.

Els primers minuts van estar marcats pel bon joc però, a contra partida, amb una sèrie d’imprecisions que no permetien materialitzar les bones accions. Generalitzant el partit, les bisbalenques van mostrar un canvi d’actitud i intensitat durant els quaranta minuts. De fet, això es podria dir que va ser el més positiu del partit, ja que l’apatia dels darrers partits va desaparèixer per complert.

Es van provar diferents situacions en atac, que va ser bastant fluït i en certs moments del segon quart  de força qualitat. En defensa també es van provar diferents situacions. Pel que fa a la primera part, es va treballar molt bé i s’intentaven definir certs aspectes millorables. A la represa, es va intentar treballar situacions noves per l’equip. En aquest sentit s’ha de seguir treballant, ja que en certs moments es va viure cert desgavell i desordre, fruit de no estar familiaritzades amb aquests nous plantejaments.

Pel que fa a aspectes a millorar, les bisbalenques segueixen tenint problemes amb el domini del rebot defensiu. Un altre aspecte important són les ajudes defensives, que en general van ser molt toves i lentes. Cal una millora en la comunicació, sobretot en la defensa del poste baix. En atac s’han de dominar amb plena seguretat els sistemes. Les inversions de pilota encara no s’acaben de llegir ni aprofitar com cal. Pel que fa al tir, necessitem més confiança en el tir exterior i acabar amb aquests percentatges tant baixos en els tirs lliures.

SIERRA ANOTADORA i BUSTAMANTE “JUGONA”

Anna Sierra va estar molt encertada anotant 22 punts i es va fer un fart d’encistellar gairebé en totes les situacions possibles. La jove base bisbalenca va mostrar una superioritat insultant a la pista. Segurament estem parlant de la jugadora amb més qualitat física i tècnica del grup, tot i que ella ja sap què li ha demanat el seu entrenador i  quins aspectes ha de millorar. Pel que fa a la júnior Clara Bustamante, va tornar a fer un recital practicant un bàsquet alegre, descarat i dinàmic. A més, es va fer un fart de repartir assistències i les seves companyes van xalar de valent davant les bones accions a les acaballes del partit.

CAP DE SETMANA AMB DOS PARTITS

La propera setmana l’equip descansa, i el cap de setmana del 18 i 19 de febrer  doble partit, tots dos al pavelló vell. Dissabte davant del CB Santjoanenc en horari habitual i diumenge partit clau davant del líder el CB Vilablareix a les 12:30 h.

Leave a Reply

%d bloggers like this: