EL SOMRIURE DE L’ESFORC, VICTÒRIA DE PRESTIGI

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 72 – BÀSQUET ALELLA 65

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (10), Bassa (8), Castelló (13), Eudald (9), Sabater (7) –cinc inicial–; Soler (7), Oliva (6), Mitjà (12), Xifre, Yepes i Vives.

16/26 tirs lliures.

10 triples: 3 Mitjà, 2 Bassa, 2 Xató, 1 Eudald, 1 Sabater i 1 Castelló.

29 faltes. Eliminats: Xató(39′) i Sabater (40′).

BÀSQUET ALELLA: Gascón (2), Ros (6), Pujol (4), Torres, Pons (14) –cinc inicial–; Ferrando (5), Ginferrer (7), Moreno (12), Farré (2), Vergés (6) i Segura (5).

21/29 tirs lliures.

5 triples: 1 Ros, Vergés, Moreno, Segura i Ginferrer.

21/29 tirs lliures.

28 faltes. Cap eliminat

EL BISBAL BÀSQUET ACONSEGUEIX DERROTAR EL 3r CLASSIFICAT

Gran partit el que van protagonitzar dissabte el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET i el BÀSQUET ALELLA. EN un inici marcat per les defenses, els bisbalencs començaven el matx per davant en el marcador, amb 5 punts d’Àlex Castelló. Però poc a poc els maresmencs amb una intensíssima defensa neutralitzaven l’atac bisbalenc, que només anotaria un triple en la resta de primer quart. Al final del primer quart, un raquític 8 a 13, era el que figurava a l’electrònic del Pavelló Vell.

L’ALELLA DOMINA AL LLARG DEL 2n PERÍODE

Els d’Alella, tercers classigficats, i un dels equips aspirants a l’ascens a 1a Catalana, va anar imposant el seu ritme de joc al llarg del 2n període. Atacant amb molt d’equilibri i molt ferms a darrera aconseguien poc a poc ampliar el seu avantatge, guanyant de 12 punts. Al final del 2n quart, els locals aconseguien arribar al descans amb 9 punts de desavantatge, 26 a 35.

L'encert exterior una de les claus de la victòria

ELS BISBALENCS ES POSEN EL MONO DE TREBALL EN DEFENSA

A la represa el matx canviaria radicalment. Els empordanesos, conscients que no tenien res a perdre, es van aplicar en defensa. Molt més intensos, van ser capaços de llençar diversos contraatacs que permetrien esperonar l’equip.

La millora en defensa, el control del rebot defensiu, donaven a més seguretat als bisbalencs que atacaven amb més confiança l’anella de l’Alella. Poc a poc els de la Bisbal aconseguirien eixugar el seu desavantatge empatant el partit a 50 al final del 3r període.

UN FANTÀSTIC ÚLTIM QUART ELS PERMET OBTENIR LA 7a VICTÒRIA CONSECUTIVA A CASA

El partit entrava en el darrer i decisiu quart. La defensa bisbalenca seguia amb el mateix dinamisme i intensitat. Només el veterà Pons, jugador de moltíssima qualitat, trencava la defensa local. Els bisbalencs volien seguir portant el tempo del partit. En el minut 3 del darrer quart, Josep Herrero, tècnic de l’Alella demanava temps mort. Just en aquest moment es produïria la clau del matx. Els bisbalencs van preveure el canvi a defensa zonal i van preparar el seu atac.

APAREIX EL CAPITÀ I ELS MARCA EL CAMÍ DE LA VICTÒRIA

Bassa va ser clau en la victòria

En els tres primers atacs contra la defensa zonal de l’Alella els locals es mostrarien finíssims des dels 6,25m. Joan Bassa, capità de l’equip, apareixeria per anotar 2 d’aquests triples, i tot i arrossegar molèsties, contagiar els seus companys de l’agressivitat defensiva que tant caracteritza el jugador. En aquests moments els bisbalencs es posaven 8 punts amunt, a falta de 5 minuts per acabar el partit.

Els visitants van tornar ràpidament a la seva defensa individual i no es neguitajarien. Buscant una vegada i una altra a un inspirat Pons, aconseguirien retallar les diferències a només 3 punts, a falta d’1:41. Això i la 5a falta personal de Xató posarien l’ai al cor dels afeccionats locals. Però els joves, jugadors, ataquen amb seriositat i un relatiu encert des dels tirs lliures (5/8) en l’últim minut i mig, certificarien la 8a victòria de la temporada.

Una resposta a «EL SOMRIURE DE L’ESFORC, VICTÒRIA DE PRESTIGI»

  1. Bon partit i gran victòria de conjunt. La perseverança i l’esforç dóna els seus fruits. Felicitats nois i especialment a l’entrenador que està fent una feina enorme amb aquests nanos les darreres temporades!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: