El Sénior Masculí rebrà dissabte l’Alella, 3r classificat

COMENÇA LA 2A VOLTA DE 2A CATALANA

En el primer partit de la 2a volta, el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET, rebrà dissabte a les 17:30, al Pavelló Vell de la Bisbal, al 3r classificat, el BASQUET ALELLA POGGENPHOL.

Els maresmencs, actuals tercers classificats, amb un balanç d’11 victòries i tan sols 4 derrotes són un dels ferms aspirants a l’ascens a 1a Catalana.

L’equip entrenat per Josep Herrero, és, sens cap mena de dubte, un dels equips més cmpensats de la categoria. Amb una gran direcció d’equip, uns exteriors molt versàtils i amb molta experiència en el joc interior, el Basquet Alella, aspira a tot en aquesta competició.

En el partit de la primera volta, debut dels bisbalencs a la categoria, els d’Alella es van imposar per un contundent 73 a 53. Els bisbalencs, que van realitzar una bona primera part, es van veure superats en la segona on els locals els van superar en moltes facetes del joc.

En aquesta ocasió, els de l’Empordà, volen recuperar la seva millor versió de “matagegants”, quan en les dues temporades anteriors a 3a catalana, van aconseguir, com a locals, derrotar els primers classificats de la lliga.

Leave a Reply

%d bloggers like this: