CIRCULAR INFORMATIVA Nº5 22-01-12

TROBADES ESCOLES DE BÀSQUET CONSELL ESPORTIU BAIX EMPORDÀ

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que ben aviat s’iniciarà les trobades d’escoles de bàsquet que organitza el Consell Esportiu del Baix Empordà. Enguany la primera trobada es farà a La Bisbali serà el proper dissabte 11 de febrer .

Us adjuntem el calendari previst de les trobades amb les dates de celebració, alhora també ho podeu consultar al lloc web del club a la pestanya: EQUIPS (un click sobre equips) – ESCOLETA – Calendari Trobades Escoles Consell Esportiu del Baix Empordà.

També us demanaríem col·laboració per servir l’esmorzar de tots els equips participants. Els entrenadors dels vostres fills/es ja us aniran informant.

Circular informativa: circular nº5  22-01-12.pdf

Calendari trobades: calendari amb dates celebració.pdf

Leave a Reply

%d bloggers like this: