El SOL GIRONÈS tanca la primera volta de 2a Catalana amb una nova victòria a casa

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 77 – VILASSAR DE DALT 71

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (16), Castelló (8), Bassa (9), A. Vives (4), Eudald (11) –cinc inicial–; Soler (5) Mitjà (15), E. Vives, Sabater (5), Salvà (4), Hidalgo.

5 triples: 2 Castelló, 2 Xató i 1 Mitjà.

20/28 tirs lliures.

19 faltes.

ROGER’S VILASSAR DE DALT: Cacho (12), Rodríguez (10), Escoriza (7), Plana (5), Noreda (17) –cinc inicial–; Rubio (13), Escoda (7).

9 triples: 5 Noreda, 2 Cacho, 1 Rubio i Plana.

14/23 tirs lliures.

20 faltes. 

PARCIALS: 33-15, 10-21, 20-12, 14-23.

INICI CONTUNDENT DELS BISBALENCS

El primer equip masculí del Bisbal Bàsquet, jugava, dissabte a la tarda, el partit que tancava la 1a volta de 2a Catalana. Els locals van sortir molt concentrats i molt intensos en defensa. Això, els va permetre recuperar moltes pilotes i amb un atac molt dinàmic van obrir forat només començar el matx. Amb un parcial de 33 a 15 en els primers deu minuts podien fer entreveure una tarda tranquila, però res més lluny de la realitat.

EL VILASSAR NO LLANÇA LA TOVALLOLA I ENTRA DINS EL MATX

El Vilassar de Dalt, cuer en la classificació, que dissabte estrenava entrenador no es va rendir. Gràcies al control del rebot, i ajustant la defensa sobre els bisbalencs es van emportar el 2n parcial i deixaven el partit obert de cara a la 2a meitat.

A la represa, els primers minuts van tenir la mateixa tònica que el 2n quart, fins que els visitants aconseguien igualar el marcador a 46 punts. En aquest moment, els jugadors bisbalencs, conscients de la trascendència del matx despertarien i amb un contundent parcial de 17 a 2, tornarien a marxar de 15 punts al finalitzar el 3r quart.

REACCIÓ DEL VILASSAR I CONTROL DE LA RENDA DELS LOCALS

El partit irregular d’ambdós equips, tornava a deparar un quart de domini visitant, que sense una gran remuntada, sí que poc a poc s’acostarien a l’electrònic. Els bisbalencs en aquell moment es posaven el mono de feina i procuraven salvaguardar el seu avantatge amb un joc més lent, més raquític, però amb molt de control, mantenint les distàncies entre els 8 i els 13 punts. A l’últim segon del partit, els maresmencs anotarien un triple que retallaria l’avantatge local a només 6 punts.

DEBUT DEL JÚNIOR JORDI HIDALGO

Al primer quart del matx es produïa el debut amb el primer equip del Bisbal Bàsquet del jove júnior de la pedrera bisbalenca, Jordi Hidalgo.

A la bona notícia del debut d’un jove dels equips de formació calia afegir-hi el retorn de Xató després de la seva lesió de turmell. Bona actuació del base bisbalenc que donava seguretat i empenta a l’equip. Actuació destacable també la del capità, Joan Bassa. Bassa es rescalava de l’últim partit a Llavaneres, protagonitzant amb la seva peculiar intensitat les jugades més espectaculars del matx.

TANQUEN LA PRIMERA VOLTA CAMÍ DE LA SALVACIÓ

Els bisbalencs, amb un balanç de 7 victòries i 8 derrotes, conclouen la primera volta de la competició, en una novena posició, que queda molt lluny de la tranquil·litat. I és que a tan sols una derrota es troben les dues primeres places de la promoció de descens. Això fa entreveure una segona molta molt dura i amb molt de patiment, i més tenint en compte que en les properes quatre jornades l’equip se les veurà amb quatre dels 6 primers classificats. Aquests són els mateixos equips que van conduir al dramàtic inici de lliga (0-4) dels bisbalencs.

Leave a Reply

%d bloggers like this: