Titànic, Costa Concòrdia i Bisbal Bàsquet

LLAVANERES 83 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 65

CB LLAVANERES: Linares (2), Serra (4), Bala (15), Padrato (2), Morán (2) –cinc inicial–; Ysarn (14), Ferré, Bayonera (4), Palomino (27), Rodríguez (9) Bertulin (2) i Villa (2).

Tirs lliures: 14/22

Triples: 9. 4 Palomino, 3 Bala, 1 Ysarn i 1 Rodríguez.

Faltes: 24. Eliminat Padrato (35′)

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Soler (7), Mitjà (2), Bassa (6), Font (10), Ignasi (9) –cinc inicial– Àlex (17), Oliva (4), Quim (5), Adrià (3), Xifra (2) i Yepes (0).

Tirs lliures: 8/17

Triples: 7. 5 d’Àlex, 1 de Soleri i 1 Ignasi.

Faltes: 25 faltes. Eliminat Bassa (34′).

PARCIALS: 15-19, 19-20, 30-10, 19-16.

BONA PRIMERA MEITAT DELS BISBALENCS

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va realitzar una bona primera meitat ahir a la pista del Llavaneres. Els bisbalencs van començar portant el ritme de joc, i amb intensitat defensiva i equilibri dins fora aconseguia avantatges de 5-7 punts. Amb la baixa de Xató, Soler i Yepes agafaven la batuta de l’equip i complien les expectatives de portar el control del joc sense excessiu problemes.

Al llarg del segon període, els locals es refeien, però un Àlex Castelló molt entonat des dels 6,25 m (5 triples consecutius) donava oxígen als empordanesos.  Els locals però, anotaven sobre la botzina del descans retallant les distàncies a 5 punts, 34 a 39.

NAUFRAGI AL TERCER QUART

Com el “Costa Concòrdia” l’equip bisbalenc va xocar contra un escull, el Llavaneres, que va pujar molt el seu nivell defensiu, i amb agressivitat va col·lapsar un SOL GIRONÈS va perdre la renda que havia aconseguit en 20 minuts de treball molt seriós.

Després d’un parcial de 2-8, el temps mort dels visitants havia de tornar la calma i la concentració; però res més lluny de la realitat. El concertat i inseguretat dels bisbalencs, que a més, es mostraven erràtics des de la línia de tirs lliures els feia encaixar un duríssim parcial de 30 a 10 que posava el partit molt a l’abast dels locals.

A l’últim quart, a través d’una defensa pressionant a tota pista els de la Bisbal intentaven reaccionar, i retallaven les diferències fins a 12 punts, però un altre parcial del Llavaneres els distanciava a 18 punts i ara ja amb molt poc temps per aconseguir una remuntada èpica que no es va produir.

TANCARAN LA 1a VOLTA A CASA DAVANT EL CUER

Els bisbalencs tindran una bona oportunitat per rascabalar-se de la desfeta d’ahir, el proper dissabte a les 17:30h, davant el Vilassar de dalt, actual cuer de la categoria, que només compta amb una sola victòria en el seu casiller.

Leave a Reply

%d bloggers like this: