EL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET VISITARÀ EL LLAVANERES AMB LA BAIXA DE XATÓ

EL Sénior Masculí del Bisal Bàsquet tornarà aquest diumenge a la competició, a Llavaneres a les 18:00h, després de l’aturada nadalenca.

Els bisbalencs tindran una difícil papereta ja que hauran d’afrontar el matx amb la baixa ja confirmada de Xató. El base bisbalenc pateix un esguinç que el deixarà dues setmanes fora de l’equip.  Xató es va lesionar en el partit per al 3r i 4t lloc del Memorial Jordi Sabater disputat el passat dissabte.

Aquest és un contratemps important pel Sol Gironès que s’enfronta a un dels equips més en forma de la competició. El Llavaneres, que va començar amb dificultats a la categoria, s’ha sobreposat i amb un balança de 4 victòries i només dues derrotes en els últims 6 partits.

Pau Soler i Marc Yepes ja es preparen per assumir el repte d’agafar la batuta de Xató. Els joves bases bisbalencs, que són el refresc de Xató, hauran d’assumir el rol de director de joc. L’altre alternativa és situar Joan Bassa a la posició d’1. L’escorta que no sol sentir-se massa còmode en aquesta posició és però un autèntic líder dins la pista i això li dóna un punt d’orgull molt beneficiós per l’equip.

Leave a Reply

%d bloggers like this: