El CB Quart es proclama campió del Memorial Jordi Sabater

EL CONJUNT ENTRENAT PER MARC DALEMUS S’IMPOSA EN CONTUNDÈNCIA

El CB Quart, de Copa Catalunya, es va imposar ahir amb molta claredat en el Torneig Memorial Jordi Sabater, organitzat pel CE Bisbal Bàsquet. Els verd i negres es van imposar al matí, als amfitrions, per un 60-95, i també es van imposar al CE Onyar, a la final, de 40 punts de diferència.

CE ONYAR 2n CLASSIFICAT i L’ESCALA ACABA 3r

Els gironisns del CE Onyar, van arribar a la final després de guanyar al CB l’Escala per 66-80 en la primera semfinal que obria el torneig. A la final, però, els gironins no van poder aguantar l’intens ritme del Quart, que milita a una categoria superior.

Per la seva banda, el CB l’Escala va imposar-se en el duel per al tercer i quart lloc. En un partit molt emocionant per als espectadors, els altempordanesos es van imposar a la 2a pròrroga amb un triplàs sobre la botzina.

Els bisbalencs, van quedar en última posició, després de fer un paper discret, en un Torneig que recuperava nivell de bàsquet i que és excel·lent per a la preparació per la tornada de la competició.

EDUARD MONTIEL MVP DEL TORNEIG

El jove jugador de Llagostera, que està realitzant una temporada pletòrica, l’any del seu debut a Copa Catalunya va ser nomenat jugador més valuós del Torneig. Montiel, que va anotar 26 punts a la semifinal en va fer 29 més en el seu compte particular a la final. L’escorta del Quart, va arrodonir la seva actuació amb una espectacular esmaixada que va fer vibrar el públic.

DINAR DELS EQUIPS AL LOCAL SOCIAL AMB MOLT BON AMBIENT

El bon ambient entre tots els equips del Torneig va ser una de les notes destacades del Torneig. En tre la jornada matinal i la de tarda, els equips es concentraven al Local Social del Bisbal Bàsquet on dinaven. Paco López, Dani Juan i Marc Quiñones s’encarregaven de la logística de l’àpat i els equips sortien molt satisfets de l’àpat i el tracte per part dels membres del CE Bisbal Bàsquet.

LA FAMÍLIA D’EN JORDI SABATER FEIA L’ENTREGA DE TROFEUS

El pare d’en Jordi Sabater, acompanyat del seu fill Dani, eren els encarregats de fer l’entrega de trofeus per als equips finalistes i el trofeu del MVP del Torneig.

Aquí us deixem amb alguna de les imatges més destacades del Memorial Jordi Sabater.

Leave a Reply

%d bloggers like this: