Detecten legionel·losi a les dutxes del Pavelló i no es podran utilitzar fins d’aquí dues setmanes

En uns controls realitzats per Dipsalut es detecten nivells de legionel·losi a l’aigua calenta del Pavelló Vell que impedeixen que puguin ser utilitzades.

En uns controls realitzats abans de Nadal es van detectar nivells de legionela en l’aigua calenta del Pavelló Vell, cosa que ha motivat que en els últims entrenaments d’abans de Nadal i els que diversos quips del club han realitzat al llarg d’aquesta setmana els jugadors i jugadores s’hagin hagut de dutxar als vestidors del Camp de Futbol Nou.

A l’espera dels resultats que es sabran el 19 de gener

Després de la detecció dels nivells de legionel·losi s’ha dut a terme un seguit de mesures per rebaixar-ne els nivells i que les dutxes puguin tornar a ser utilitzades. Ahir mateix s’extreien noves mostres, els resultats dels quals es sabran d’aquí dues setmanes i determinaran si les dutxes poden tornar a ser utilitzades.

Nota informativa de l’Àrea de Medi Ambient

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament ha realitzat una nota informativa que podeu consultar clicant a l’enllaç de sota.

NOTA INFORMATIVA DE L’AJUNTAMENT.

ELS VESTIDORS DEL CAMP DE FUTBOL SERAN L´ALTERNATIVA TEMPORAL

El Patronat d’Esports ja ha preparat l’alternativa temporal perquè els esportistes es puguin dutxar després de l’activitat esportiva. Com fins el dia d’avui, els jugadors, podran dutxar-se en vestdiors del Camp Municipal de Futbol. Més difiícil serà poder absorvir tots els esportistes quan a partir del 9 de gener torni tota l’activitat.

Els cap de setmana es procurarà que tots els equips visitants puguin dutxar-se al Camp de Futbol, i no malmetre, encara més la imatge que els forasters s’emporten de la La Bisbal, quan han de visitar el malmès Pavelló Vell.

DESPRÉS DE LES RATES i ELS BOLETS, ARA LA LEGIONEL-LA

Després que el Pavelló Vell ja si hagin vist rates i bolets, ara és el torn de la legionel·la, que tampoc és la primera vegada que se n’hi detecta. L’anterior vegada que se n’havia detectat, l’Ajuntament va preferir camuflar-ho sota una averia del sistema d’aigua calenta.

EL PAVELLÓ NOU TRUCA A LA PORTA

Aquesta és ja una senyal d’alarma més, i en van moltes que evidencien que l’estat del Pavelló Vell és molt més que preocupant. En els últims temps, degoters, bolets, rates, fred, legionela, espais que han quedat petits i obsolets remarquen que la construcció és imprescindible per una capital de comarca, amb més d’11.000 habitants, que té una instal·lació que és una de les vergonyes de l’esport a la província de Girona.

Leave a Reply

%d bloggers like this: