La Quina del 2012 tanca amb un grandíssim èxit d’afluència de públic

MÉS DE 550 PERSONES OMPLEN EL FIRAL EN LA TRADICIONAL QUINA DE CAP D’ANY DEL BISBAL BÀSQUET

Molt de públic i ambient en la quina d’enguany, que un cop més el CE Bisbal Bàsquet ha organitzat a la primera tarda de l’any.

Més de 550 participants en una Quina plena de premis, i on una edició més, la veu de la periodista Berta Maspoch, era l’encarregada de portar la sort als participants.

Un total de 34 paneres, i els cinc regals extres es van repartir en les 3 hores que va durar la Quina. La partida més seguida, va ser, sens dubte, la que repartia l‘extraordinari premi d’un IPAD 2, que va acabar en mans d’Imma Avellí, mare de dos jugadors del club i jugadora de la Secció de Veteranes del Bisbal Bàsquet.

Des del club es valora molt positivament l’acte, especialment en dues vessants, la de col·laboració interna dels membres del club, més de 25 persones la muntaven dissabte el matí, i una trentena d’integrants del club la recollien un cop acabat l’acte. I l’altra aspecte, superpositiu a destacar, la gran resposta de la gent de la Bisbal i rodalies, que tot i els moments difícils que atravessem responien superant amb escreix els participants de l’edició anterior.

Leave a Reply

%d bloggers like this: