EL MEMORIAL JORDI SABATER TINDRÀ UN NOU FORMAT

Memorial Jordi Sabater 2012

El tradicional Torneig Menorial Jordi Sabater tindrà enguany un nou format. La Direcció Tècnica del club ha treballat per donar forma a la intenció de la Junta de canviar el format del Memorial. Tot i això, gràcies a l’interès mostrat per exjugadors, veterans i companys d’en Jordi es mantindrà a la tarda del dia de Reis (18:30h) un partidet per posar a prova l’estat de forma dels exjugadors i veterans.

Dia 6 a les 18:30h DERBI DE VETERANS

El dia 6 a les 18:30h al Pavelló Vell es jugarà un partidet entre exjugadors i veterans del Bisbal Bàsquet. El coordinador d’aquest partit és en Jordi Casas, principal valedor perquè no es perdés aquesta Trobada anual entre exjugadors i veterans del nostre club per recordar la figura d’en Jordi Sabater.

DISSABTE 7 DE GENER TORNEIG DE REFERÈNCIA

DEL BÀSQUET GIRONÍ

Amb la presència del CB Quart de Copa Catalunya, dirigit per Marc Dalemus, el CE Onyar de 1a Catalana, entrenat per Anton Las Heras i el CB L’Escala de 2a Catalana i l’equip amfitrió del SOL GIRONÈS Bisbal Bàsquet, el club presenta un Torneig que vol convertir-se en referència del Bàsquet Sénior Masculí de Girona.

Dissabte al matí, a les 11:00h es disputarà la 1a semfininal que enfrontarà els equips del CE Onyar i el CB L’Escala. A les 12:30h es disputarà la segona semifinal entre el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET i el CB QUART.

Els quatre equips es concentraran al Local Social del Bisbal Bàsquet per dinar conjuntament, previ als partits de 3r i 4t lloc i la final de la tarda.

A les 16:00h es disputarà el partit pel tercer i 4t lloc entre els equips que hagin perdut la seva respectiva semifinal.

A les 17:30h, serà el moment de veure el bo i millor del bàsquet gironí a la GRAN FINAL que determinarà el Campió del Torneig Memorial Jordi Sabater.

 

Una resposta a «EL MEMORIAL JORDI SABATER TINDRÀ UN NOU FORMAT»

  1. Recordar el meu germà amb un partit de basquet es, com cada any, un moment molt especial. La nostra familis us estem molt agraïts.

Leave a Reply

%d bloggers like this: