Article d’opinió: VICTÒRIA PLÀCIDA, PARTIT ESPÈS

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 55 – CB SARRIÀ “B”25

PARCIALS: (12-2) (20-5) – (11-10) (12-8)

TIRS LLIURES: 7/20 (35%)

TRIPLES: 3 A.Sierra, A.Punset i C.Bustamante

21 faltes cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 7/24 (29,16%)

TRIPLES: 1 González.

18 faltes cap eliminada.

Anna S. (5), A.Punset (11), A.Aramburu (14), L.Torroella (4) i M.Pigem (10) – cinc inicial – C.Ferrer (1), N.Lafont (7), L.Castelló (1) i C.Bustamante (3).

Ja hi tornem a ser, haver de valorar un partit on hi ha hagut un diferència de 30 punts, però alhora trobar tantíssims aspectes a millorar d’un joc molt espès i gris. El sènior femení s’enfrontava al cuer de la classificació, la diferència i superioritat van ser evidents al llarg del partit. Els primers minuts va costar molt entrar dins el partit.

Segurament en quant a joc el millor va ser el 2n quart, on les idees en atac fluïen i l’encert acompanyava. A les bisbalenques els hi costava dominar el rebot defensiu, fet que negava transicions ràpides. La primera part es tancava amb un 32-7 al marcador. A la represa les visitants anirien alternant diferents tipus de defensa per minvar la diferència al marcador. En aquest sentit, a les bisbalenques els hi va faltar més rapidesa en saber llegir les diferents situacions que els hi plantejava el conjunt rival i saber tenir la paciència necessària per atacar-les. Va costar dominar els conceptes bàsics per atacar defenses alternatives i  trobar situacions còmodes de tir. Cal destacar algunes transicions ràpides i ben treballades al llarg de la segona part. Generalitzant, la segona part va tenir petits moments intermitents de joc acceptable.

Destacar l’actuació de Clara Bustamante, la jove jugadora donava la sensació que es divertia a la pista i feia gaudir a les seves companyes i entrenador amb alguns detalls de qualitat. Una altra bona notícia és veure com Neus Lafont mica en mica torna a mostrar la seva millor versió, fet que l’equip celebra.

TANQUEN L’ANY AMB UN SOLA DERROTA

Dissabte va ser el darrer partit de l’any i el primer de la segona volta. Cal dir que l’equip, malauradament no està a un nivell òptim per disputar partits amb màxima intensitat o amb finals ajustats. Aquesta és una realitat a dia d’avui i les noies en són conscients. Dimecres faran el darrer entrenament i descansaran durant les vacances nadalenques. Passades les festes es programaran un sèrie d’entrenaments per tornar a reactivar-se i intentar fer una bona segona volta. La meva sensació es que el conjunt canviarà aquesta dinàmica i acabarà siguen  un equip competitiu que anirà creixent mica en mica i aprenent de cada partit. Si tothom hi creu, l’equip pot aconseguir millorar el joc i conseqüentment els resultats.

Esperem també anar recuperant a les jugadores lesionades, necessàries per poder afrontar una segona volta amb garanties.

Leave a Reply

%d bloggers like this: