Per Nadal neules, triples i torrons

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 86 – CB CANET 62

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET : Xató (16), Bassa (8), Mitjà (11), Xifre (4) i Eudald (11) – cinc inicial – Castelló (11), Yepes (0), Soler (13), Vives (2), Sabater (5) i Salvà (5).

Tirs lliures: 9/13

Triples: 13. 3 de Castelló, 3 de Mitjà, 2 de Soler, 2 d’Eudald, 2 de Xató i 1 de Sabater

Faltes personals: 19 faltes, cap eliminat.

CB CANET: Vidal R. (8), Fernández (5), Mussol (6), Currius (9), Sesma (9) –cinc inicial – Vidal J.(1), Vidal F. (9) i Ortiz (7).

Tirs lliures: 5/12

Triples: 7 triples. 3 de Sesma, 2 d’Ortiz, 1 de Vidal F. i 1 de Fernández.

Faltes: 18 faltes. Eliminat Ortiz al 36’

Parcials: 19-13 // 48-23 // 65-41 // 86-62.

BON INICI DEL LOCALS

Tot i l’amnient fred, provocat pel canvi d’horari del partit, els jugadors bisbalencs van poder fer un bon inici de partit dissabte davant del CB Canet.

Dissabte es posava en escena una batalla de ritmes, el ritme alt dels joves jugadors locals envers el ritme pausat i lent d’una Canet veterà i expert. Els locals, amb un gran inici d’un efectiu Jordi Mitjà (7 punts en 5 minuts) aconseguirien els primers avantatges, 12 a 5 al minut 6. Els del Maresme semblaven entrar en el partit, però un triple d’Ignasi Sabater tornava a obrir escletxa en el marcador. Al final del primer quart 19 a 13 a favor dels bisbalencs.

SEGON QUART EXCEL·LENT

En els segon període els bisbalencs van posar una marxa més en el seu joc. Amb un joc molt intens i molt encert des de la línia de 6,25 (5 triples, més els 3 del primer quart) ampliarien el seu avantatge. El Canet veia, a més, que els locals defensaven amb consistència la seva anella. Amb aquest grandíssim segon quart, amb aportació de tots els jugadors, domini del rebot ofensiu, els bisbalencs ampliaven el seu avantatge més enllà dels 20 punts. Just abans d’acabar el quart, amb 2 segons, els blancroigsnegres executaven a la perfecció una jugada de pissarra, i Castelló anotava des de 10 metres un triple estratosfèric que deixava el marcador en un contundent 48 a 23.

SEGONA PART  D’INTERCANVI DE CISTELLES

A la segona meitat el gran perill dels bisbalencs era evitar una relaxació, que no es va produir, però sí una pèrdua evident del control del joc, i el Canet ho va aprofitar per retallar lleugerament les distàmncies. Amb un joc anàrquic i espès els locals trobaven certa incomoditat. En aquest moment apareixia un espectacular Pau Soler anotant dos triples consecutius i tornant a donar 25 punts d’avantatge als seus. Amb un 59 a 31 a manca de 13 minuts, el tècnic local va poder rotar amb comoditat la banqueta i la resta de partit es va convertir en un intercanvi de cistelles (21 a 21 el parcial del darrer quart).

ARRIBEN A L’ATURADA NADALENCA EN MOLT BONA DINÀMICA

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET arriba a les vacances de Nadal amb molt bona dinàmica. Els bisbalencs que van fer un inici estrepitós a l’estrena a la categoria (0-4 en els primers partits) han guanyat 6 del 9 últims i 3 de les 4 últimes jornades. Aquesta aturada frena la gran dinàmica de l’equip, que després del fitxatge d’Ignasi Sabater ha guanyat en solidesa i confiança.

L’equip s’entrenarà a partir del 2 de gener per preparar el Memorial Jordi Sabater, que enguany es celebrarà el 7 de  gener, i els vitals dos últims partits de la 1a volta de la competició.

Leave a Reply

%d bloggers like this: