El Partit Bisbal Bàsquet – CB Canet serà a l’hora del cafè

El primer equip masculí del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET disputarà aquest dissabte al Pavelló Vell de la Bisbal el partit corresponent a la 13a jornada de 2a Catalana. El partit no serà a l’horari habitual de les 17:30h i és que la coincidència amb el Sénior Femení ha produït que aquest encontre s’avancés a l’horari de les 16:00h de dissabte.

Des del club s’espera que aquest canvi d’horari no afecti a la bona afluència de seguidors de les últimes jornades com a locals, i és que la bona dinàmica dels bisbalencs quan juguen a casa, guanyant els última partits com a locals ha coincidit amb el bon aspecte, en referència al nombre d’espectadors, de les grades del pavelló.

Els bisbalencs tenen diversos dubtes per aquest dissabte, ja que molts jugadors arrosseguen molèsties i d’altres es poden veure afectats per la manca de ritme al sortir de lesions i malalties sumat a la parada pel pont de la setmana passada.

Aquest és un partit que s’entreveu clau per als bisbalencs, que en cas de derrota tornarien a caure en la zona  descens i en cas de victòria situaria als empordanesos en una situació molt més tranquil·la a la zona mitja i afavoriria als ànims durant l’aturada nadalenca.

Leave a Reply

%d bloggers like this: