QUEDEN GLAÇATS A RIPOLL

UE RIPOLL 77 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 65

RIPOLL: Rabaseda (17), Burgos (14), Camprubí (12), Fors (4), Roca (11) –cinc inicial–; Sanglas (4), Pons (6), Garrido (9).
9 triples: 3 Rabaseda, 2 Burgos i 1 Garrido.
7/11 tirs lliures.
16 faltes.

SOL GIRONÉS BISBAL BÀSQUET: Castillo (5), Bassa (7), Mitjà (20), Font (10), Sabater (7) –cinc inicial–; Castelló (16), Soler, Yepes, E. Vives, A. Vives, Salvà.
Tirs lliures: 6/10.
7 triples: 4 Castelló i 3 Mitjà. 6/10 tirs lliures.
17 faltes.

PARCIALS: 13-15, 30-24, 55-47, 77-65

BON INICI BISBALENC

En un partit atípic, jugat divendres a les 10 de la nit a Ripoll, en un flamant Pavelló Nou, els bisbalencs van començar molt concentrats amb una molt bona defensa individual i portant el ritme del partit. Els bisbalencs aconseguien petits avantatges a l’electrònic en els primers minuts de partit. Però poc a poc el Ripoll enduria la seva defensa i amb transicions ràpides equilibrava el marcador.

En els tres últims minuts abans d’arribar el descans els visitants, es mostraven erràtics cara l’anella i els locals agafaven la primera renda a l’electrònic i tancaven una primera part dominada per les defenses amb un 30-24.

HO INTENTENTEN PERÒ NO TROBEN EL CAMÍ

A la represa els locals, un equip equilibrat amb jugadors molt joves i descarats i veterans amb molta experiència no volien perdre el control del partit. Els bisbalencs provarien un seguit de defenses alternatives per canviar el ritme del matx, i el ritme canviaria, però no pas a favor seu sino que es convertiria en un intercanvi de cistelles que feia augmentar el ritme anotador. Les defenses zonals creaven relativa confusió als locals, però alhora els permetia més espais per posar a prova el seu llançament exterior i mostrarien un altíssim encert. Els bisbalencs, un pèl frustrats, practicaven un joc un pèl anàrquic, però els triples de Castelló i Mitjà els permetia seguir vius en el partit.

Fins a tres defenses van posar a prova els bisbalencs per aconseguir la remuntada i quan tornaren a una defensa individual, els experts pívots de Ripoll es mostrarien durs sota les anelles, rebotejant, taponant, i anotant o traient faltes. Des de fora, un grandíssim Rabasseda, amb la seva qualitat i explosivitat estripava l’intent de remuntrada dels empordanesos; que tot i no poder aconseguir la remuntada no van perdre la cara al partit ni van llençar la tovallola en cap moment, tot i tenir molt poc encert en algunes de les seves bàsiques, com Xató, que tot i intentar-ho una vegada i una altra veia com els seus llançaments no entraven i els visitants no podien retallar les diferències dels ripollesos.

DESCANS AL LLARG DE LA SETMANA I DIVENDRE PREPARARAN EL VITAL ENFRONTAMENT CONTRA EL CANET

Els tècnics bisbalencs han optat per donar descans a una plantilla que ha fet un gran esforç físic l’últim mes, així els jugadors es retrobaran divendres per començar a preparar el partit contra el Canet, rival empatat amb el SOL GIRONÈS, a la zna de risc de caure a la promoció de descens. Aquest partit es disputarà el dissabte 17 a les 16:00 al Pavelló Vell de La Bisbal.

FAN PINYA POSTPARTIT

Un cop finalitzat el partit, la plantilla i acompanyants van poder fer pinya i treure ferro a la derrota, tot sopant plegats al Restaurant Canaules de Ripoll. L’equip va fer gala, una vegada més, del magnífic ambient d’un vestuari amb una qualitat humana i humorística extraordinària, mostrant que aquesta pinya dins i fora la pista, és la clau dels èxits obtinguts i també ha de ser-ho pel complicadíssim repte de la salvació de l’equip a 2a Catalana.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: