La resiliència factor clau

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 77 – CB VILABLAREIX 69

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET : Xató (17), Castelló (6), Soler (10), Vives (2), Eudald (13) –cinc inicial–; Xifre, Mitjà (17), Yepes (1), Bassa (6), Sabater (5), Salvà.

10 triples: 5 Mitjà, 2 Castelló, Soler i 1 Castillo.

11/20 tirs lliures.

23 faltes. Cap eliminat

CB VILABLAREIX: Lucena (11), Muñoz (14), Alzugaray (3), Moreno (1), Hidalgo (3) –cinc inicial–; Uriel (1), Mallorquí (16), Nuñez (2), Pradas (2). Carbó (15).

6 triples: 2 Hidalgo, Muñoz i 1 Alzugaray i Lucena.

19/35 tirs lliures.

22 faltes.

PARCIALS: 1r:18-19 // 2n 13-17 // 3r: 16-21// 4t: 77-69.

La resiliència és una capacitat que es manifesta:
  • Enfront de la destrucció, mostrant una gran facultat de protegir la pròpia integritat sota pressió.
  • Enfront de l’adversitat, establint una actitud vital positiva tot i les circumstàncies difícils.

EL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET REMUNTA EN L’ÚLTIM QUART

Després d’un inici de partit molt equilibrat on els bisbalencs pretenien fer un joc molt ràpid i el Vilablareix buscant un bàsquet molt més pausat, més de cos a cos. En el primers minuts semblava que eels bisbalencs imposarien el seu ritme, però a còpia de tirs lliures els gironins equilibrarien el marcador.

EL VILABLAREIX IMPOSA EL SEU RITME EN  EL SEGON I TERCER QUART

Al llarg del segon i tercer quart els visitants anirien trobant el seu joc, un joc pausat, trabat, beneficiant-se d’un ritme de partit lent que incomodava els bisbalencs. A més els del Gironès mantenien el control del rebot i això els donava el control del partit. A la mitja part, 31-36, a favor dels homes de Llopis.

A la represa seguia la tònica on un Vilablareix serè augmentava poc a poc el seu avantatge, fins a arribar als 10 punts, 47 a 57 al final del tercer quart, una avantatge considerable i una situació crítica per uns bisbalencs que havien vist com no podien agafar el timó del “tempo” del joc.

LA RESILIÈNCIA SUMADA A L’EXCEL·LENT CONDICIÓ  FÍSICA DELS BISBALENCS CAPGIREN LA TRUITA

Deu minuts, deu punts a sota en el marcador, amb la moral tocada per no haver aconseguit imposar un ritme de joc ràpid. Així encaraven els blancroigsnegres els últims deu minuts de partit. I lluny de llançar la tovallola, reneixien els bisbalencs que amb una agressiva pressió tota la pista, un Jordi Mitjà, que a la primera meitat havia estat desaparegut, i endosava tres triples cconsecutius, i els bisbalencs retallaven les diferències en menys de dos minuts.

El temps mort dels visitants no aturava l’allau de joc del Sol Gironès, que exhibint una excel·lent condició física, seguia defensant amb agressivitat, i ara sí podent córrer en cada acció ofensiva, sense poder ser aturats per uns visitants més lents i pesats. Xató, es posava l’equip a l’esquena, posava la 6a marxa i els bisbalencs obririen escletxa en el marcador, unes diferències que podrien mantenir fins al final del partit, tot aconseguint la 5a victòria de la temporada.

DEMÀ JA PREPAREN EL PARTIT DE DIVENDRES AMB EL RIPOLL

Els jugadors del sénior masculí prepararan demà i dimecres el proper enfrontament, contra el Ripoll, un dels equips de la part alta de la classificació i on milita el germà de Rabasseda, l’helicòpter de Ripoll, i jugador del Regal FC Barcelona. El partit es disputarà en un horari poc habitual, divendres a les 22:00h al flamant nou pavelló de la capital del Ripollès.

Leave a Reply

%d bloggers like this: