FESTA ERRONI-CA

VILABLAREIX 55 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 36

PARCIALS (16-6) (7-12) – (20-11) (12-7)

C.Ferrer (2), M.Sanjuan (8), A.Aramburu (2), A.Sierra (13) i M.Pigem (2) – cinc inicial – L.Torroella (8), L.Castelló, C.Bustamante (1), N.Lafont i A.Gasull.

Tirs lliures visitants: 6/14 (42,8 %)

Triples: 2 A.Sierra i L.Torroella

18 faltes cap eliminada.

Tirs lliures locals: 9/22 (40,9%)

Triples locals: 4 Grabulosa.

16 faltes cap eliminada.

Ahir s’enfrontaven els dos equips invictes del grup, el guanyador en sortiria reforçat.

Les noies del Vilablareix van mostrar un plus de motivació extra, a diferència de les bisbalenques que van tenir una actitud molt poc seriosa a la prèvia del partit. Les bisbalenques no han entès que per estar a d’alt s’ha de treballar al màxim i intentar superar-se a cada entrenament i a cada partit.

Les locals  van fer un plantejament de partit molt seriós utilitzant les seves millors armes. El domini aclaparador sota els taulells de les locals  liderades per Romaguera, que s’entenia a la perfecció amb la seva parella interior, va ser la tònica general dels primers minuts. A més, la base local va tenir una actuació destacada portant la batuta del seu equip, creant joc amb molta facilitat, idees molt clares i rols molt ben definits.

Les bisbalenques tot el contrari, sense rumb fix, poques idees i un munt de pèrdues de pilota. Tampoc van saber aprofitar situacions clares sense oposició, per no parlar del poc encert en el tir exterior.

A pocs minuts d’acabar el 2n quart semblava que les bisbalenques reaccionaven mínimament i tancarien el quart amb un 23-18.

HO INTENTEN A LA REPRESA

El tècnic bisbalenc plantejaria una defensa zonal que durant els primers atacs locals va funcionar i aproparia a les bisbalenques a tant sols 1 punt, 25-24. Lamentablement, va haver de renunciar-hi per la  baixa condició física del conjunt per treballar-la més minuts (hagués estat la clau del partit). A falta de 5 minuts per acabar el 3r quart les locals trencarien el partit definitivament. Si per un costat Romaguera dominava el joc interior, Grabulosa faria un cosit a la defensa bisbalenca anotant 4 triples i un munt de tirs de 2 punts fruit d’accions molt ben treballades.

Al darrer quart una imatge molt lamentable del sènior femení, joc anàrquic i molt poc solidari. El rebot ofensiu i defensiu va ser dominat de manera insultant per les locals.

Al final del partit les locals van fer pinya i van celebrar la victòria efusivament, havien derrotat a l’altre líder imbatut. La pregunta és: Si hagués passat el contrari, les bisbalenques ho haguessin celebrat de la mateixa manera?

La primera derrota ha fet molt de mal, no per haver perdut el partit sinó per com es va perdre, deixant al descobert les vergonyes d’aquest equip, sobretot en quant a compromís i seriositat.

El pitjor del partit va ser la lesió d’Alba Aramburu per una possible estrebada muscular. Esperem poder comptar amb l’Alba pel proper partit, ja que és una peça imprescindible per l’equip, sobretot per la seva implicació i actitud.

Felicitar a Lídia Torroella per la seva actuació, tot i que va faltar-li una mica més de sort.

La propera setmana les bisbalenques rebran al CB Maçanet, equip que està empatat a una sola derrota com les bisbalenques. Per aquest partit l’equip recupera a la capitana Alba Punset, garantia d’intensitat i compromís.

Leave a Reply

%d bloggers like this: