Vídeo LaBisbal TV Presentació Equips Bisbal Bàsquet

Dissabte es va dur a terme la presentació d’equips del club al pavelló vell de La Bisbal. L’acte començava a les 15:00 h. amb partits d’equips base (escoleta i minis). Un cop acabat aquests partits, començaria la presentació dels 14 equips que hi han al club. L’ordre de sortida va ser dels equips sèniors fins a l’escoleta, d’aquesta manera els més menuts tindrien molt més protagonisme. Entre d’altres, destacar la presentació oficial d’en Pitu com a mascota  del club. En Pitu, va lluir una samarreta amb el seu nom! Les noies del sènior femení van “homenatjar” a Magalí Adarnius que es va lesionar la setmana abans, a la samarreta de suport es podia llegir “ànims Magalí, torna aviat!!!”
Un cop acabat l’acte de presentació, la mares que formen la secció de veteranes, van organitzar una xocolatada per a tots els assistents i participants. Ni la pluja va poder deslluir l’acte de presentació d’equips, a més la festa acabaria de la millor manera amb la victòria del primer equip davant del CB Lloret.

Paral·lelament a la celebració d’aquest acte, el club juntament amb Càrites de La Bisbal, engegaven la campanya de recollida d’aliments “fes la teva cistella”. Aquesta campanya durarà fins el 30 de novembre i tothom que vulgui pot portar aliments bàsics al pavelló municipal.

La Junta Directiva vol agrair a tots els que ens han ajudat a poder organitzar aquest acte i especialment al grup de veteranes, fotògrafs i a LaBisbal TV.

Leave a Reply

%d bloggers like this: