Festa completa al pavelló vell de la Bisbal

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 81- BÀSQUET LLORET 74

 

Resultat marcador bàsquet
Resultat final

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (21), Bassa (5), Mitjà (10), Vives (2) i Eudald (9) -cinc inicial- Yepes (0), Xifre (4), Soler (8), Castelló (9), Salvà (0) i Sabater (11).
Tirs lliures: 11/17
Triples: 8. 3 de Xató, 2 de Mitjà, 1 de Sabater, 1 de Bassa i 1 de Castelló.
Faltes:22. Cap eliminat.
DOFIJET BÀSQUET LlORET: Blanco (7), Hernández (28), Las Vecillas (15), Bacchus (8)i Pont (9) -cinc inicial- Rigali (4), Balac (3) i Rivera (0).
Tirs lliures: 17/26
Triples: 7. 5 d’Hernàndez,1 de Pont i 1 de Las Vecillas.
Faltes:16. Cap eliminat.
Parcials: 24-17 // 44-32 // 61-50 // 81-74

El primer equip Masculí del Sol Gironès Bisbal Bàsquet es va imposar dissabte al Bàsquet Lloret davant d’una grada plena dels joves jugadors i jugadores del club. El partit que es va disputar just després de l’acte de presentació dels 14 equips del Bisbal Bàsquet va començar amb uns locals erràtics i un Lloret intens.

Poc a poc els locals van asserenar el seu atac a la defensa zonal 2-3, dels visitants, van afinar la seva punteria més enllà dels 6,25m, i amb quatre triples gairebé consecutius aconseguirien els seus primers avantatges.

Els petits del club van poder veure la victòria del Sénior Masculí

En el segon quart semblava que els bisbalencs podien trencar definitivament el matx, però un lloret, anàrquic però molt lluitador no es desenganxava de l’estela bisbalenca. Al descans, els locals arribaven amb un avantatge de 12 punts, 44  a 32.

A la represa els blancroigsnegres van sortir molt tous, i un Hernández espectacular, amb 28 punts i 5 triples, liderava un Lloret que pujava a les barbes del bisbalenc. En aquell moment, Xató i Mitjà agafaven les regnes dels locals i tornaven a posar distància al marcador. A partir d’aquests moments, els locals, encomanats pel joc del Lloret, i amb moltes errades i imprecisions es limitarien a mantenir els avantatges al voltant dels 10-12 punts.

Aquesta victòria, la quarta de la temporada, i davant d’un rival directe, feia possible que la festa del dia de la Presentació fos completa, i a més, permet als bisbalencs, per primer cop en tota la temporada, sortir de la zona de promoció de descens, això sí, empatat, amb equips que hi entren.

La propera setmana els bisbalencs, tornen a repetir com a locals, dissabte a les 17:30h; davant un altre rival directe, el Vilablareix amb un balanç idèntic al del primer equip (4-6).

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: