EN BONA SINTONIA

CB FONTCOBERTA 32 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 64

PARCIALS (14-24) (1-6) – (13-19) (3-15)

N.Lafont (2), M.Sanjuan (16), A.Aramburu (7), C.Bustamante (2) i M.Pigem (8) – cinc inicial – A.Sierra (15), A.Punset (11), C.Ferrer, M.Farrarons, A.Gasull, L.Torroella (1) i L.Castelló.

Tirs lliures visitants: 8/21 (38,09%)

Triples: 4 A.Sierra (3) i M.Sanjuan (1).

20 faltes cap eliminada.

Tirs lliures locals: 9/15 (60%)

Triples locals: 4 Palmada, Blanquera, Abullí i Bosch.

22 faltes cap eliminada.

Un primer quart molt seriós en quant a joc i concentració va fer més planer el camí cap a la victòria. Les noies del sènior femení sortien a fer un bon paper a la pista del Fontcoberta.

El plantejament inicial va donar els seus fruits, tant les jugadores que formaven part del cinc inicial com les rotacions previstes van complir. La igualtat dels tres primers minuts es va trencar amb un parcial de 0-15, que donaria molta confiança a les bisbalenques. El final del 1r quart es tancava amb un 14-24 al marcador.

Novament va aparèixer aquella cara fosca de l’equip. El segon quart va ser poc encertat i no fluïa el joc de cap manera. La poca velocitat en la circulació de pilota i la baixada d’intensitat i concentració provocaven un cert desconcert. Però les locals no ho van saber aprofitar.

A la represa, el canvi de dinàmica va ser generalitzat. Sí en certa manera es va millorar notablement en quant a intensitat defensiva, alhora es van permetre llançaments excessivament còmodes. En atac es va millorar, però costava generar joc. Situacions clares de 2c2 no es treballaven bé i eren desaprofitades. Un 29-49 tancaria el 3r quart.

Els darrers 10 minuts es va poder veure força diferència física i d’intensitat, això provocaria la diferència final al marcador. Cal lamentar el baix percentatge en tirs lliures, fet que contrasta amb el percentatge real en els entrenaments. Caldrà millorar la concentració.

L’equip es troba en bona sintonia, però cal molt més treball. Ara venen dos partits claus per tancar la primera volta davant de rivals directes pel lideratge del grup. La propera setmana tercer partit consecutiu jugant com a visitants, aquest cop davant del CB Vilablareix l’altre equip invicte de la categoria.

Lamentem les baixes segures per lesió de Magalí Adarnius i Montse Farrarons. La capitana Alba Punset també serà baixa pel partit de la propera setmana.

Leave a Reply

%d bloggers like this: