Fes la teva cistella!! Solidaritzem-nos!!

El CE Bisbal Bàsquet i Càrites de la Bisbal uneixen esforços per tirar endavant la Campanya “Fes la teva Cistella”.

Aquesta campanya, engegada conjuntament per Càrites Catalunya i la Fundació del Bàsquet Català, té com a principals objectius:

  • 1) Sensibilitzar la població catalana sobre la greu situació que estan passant milers de persones i famílies del nostre país, degut a la crisi econòmica, i encoratjar-la a donar suport a les entitats socials que intenten pal·liar aquesta situació.
  • 2) Aconseguir aliments de primera necessitat per a famílies ateses per Càritas i recursos econòmics per al Servei d’Ajuda Econòmica de Càritas, que permet a milers de famílies fer front a despeses relacionades amb l’habitatge, l’alimentació o les necessitats urgents d’infants i persones grans.

És per això, que des del club, veiem el proper dissabte, dia de la Presentació dels Equips, una gran oportunitat perquè tots els membres de la família del Bisbal Bàsquet fem arribar aliments i productes de primera necessitat, els quals els recollirem en un carro de compra que trobareu a l’entrada del pavelló.

Junts podrem encistellar i ajudar a passar millor aquests moments tant difícils que viuen moltes famílies bisbalenques.

La campanya de recollida d’aliments s’allargarà fins el dia 30 de novembre, data en la qual el Bisbal Bàsquet farà entrega a Càrites de tots els productes recollits. Les dues entitats bisbalenques esperen la vostra solidaritat. La campanya resta oberta a tota la població de la Bisbal.

Leave a Reply

%d bloggers like this: