EL FARNERS TRENCA EL PARTIT EN EL TERCER QUART

CB FARNERS 88 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 78

CB FARNERS: Bau (13), A. Formiga (3), Font (14), Pou (4), F. Formiga (6) –cinc inicial–; López (4), Hermoso, Uribe (5), Àlex (22), Polls (14) i Kambala (3).

9 triples: 4 Font, 2 Àlex, 1 Uribe, Bau i Kambala.

11/21 tirs lliures.

21 faltes Eliminat: Hermoso.
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (17), Mitjà (6), Bassa (3), Font (8), Sabater (14) –cinc inicial–; Castelló (18), Soler (2), Yepes(0), Vives (2), Oliva (0) i Salvà (8).

10 triples: 4 Castelló, 2 Castillo, 2 Mitjà i 2 Sabater. 19 faltes.

12/17 tirs lliures.

19 faltes.
PARCIALS: 22-29, 42-42, 65-57, 88-78.

UNA PRIMERA PART MOLT IGUALADA 

Eudald intenta anotar amb l'oposició d'un jugador del farners

El CB Farners i el Sol Gironès Bisbal Bàsquet van protagonitzar dissabte a la nit uns primers vint minuts molt trepidants, amb molt d’encert de cara a cistella. En el primer quart els bisbalencs anotarien fins a 29 punts, agafant un avantatge de 7 punts. Aquesta lleugera diferència seria ràpidament eixugada per als locals en l’inici del 2n quart, aprofitant transicions i penetracions molt verticals cap a l’anella. També en aquest segon quart, els de Santa Coloma recuperarien el control del rebot que no permetria als bisbalencs córrer com en els primers 10 minuts. S’arribava al descans amb un marcador prou elevat, 42 a 42.

EL PARTIT S’ESCAPA EN EL TERCER QUART

En la represa els selvatans aconseguirien trencar l’equilibri de la primera meitat. Els locals, aconseguirien els primers avantatges a còpia de les accions d’uns pívots locals molt més versàtils i ràpids que els bisbalencs. Uns exteriors visitants apàtics i tous no ajudaven als seus interiors i això permetia al Farners anotar de forma senzilla. Els canvis constants dels bisbalencs buscant els jugadors que pugessin un graó la seva intensitat defensiva no sorgien efecte, així com tampoc, els intents de defenses alternatives que el Farners superaria amb relativa facilitat.

En l’últim quart arribaria l’últim intent dels bisbalencs, quatre petits i un sol

Els bisbalencs no van trobar solucions per aturar el farners

interior. Aquest canvi milloraria l’atac visitant, però l’intercanvi de cistelles no afavoria uns bisbalencs que no veien reduïdes les diferències. Esverats i neguitejats, els de La Bisbal, no aturarien els homes anotadors del Farners. Les accions d’Ignasi Sabater semblaven donar ales als bisbalencs, que a manca de 4 minuts es posarien a pressionar tota la pista per reduïr les distàncies, però tampoc això aturaria un gran Farners, esplèndidament dirigit pel seu tècnic.

A les acaballes, amb més cor que cap, dos triples visitants deixarien el marcador final en un elevat 88-78.

LA SETMANA QUE VE REBEN EL LLORET

Coincidint amb el dia de la Presentació dels equips, dissabte que ve els bisbalencs reben un Lloret, empatats amb ells a la taula classificatòria. El CB Lloret fóu, precisament, el rival a les fases d’ascens de 2a Catalana. Ambdós equips es retroben 5 mesos més tard.

Leave a Reply

%d bloggers like this: